I-See 論壇 » 潮流特區 » 一條牛仔褲的5種穿法

2007-6-30 10:00 PM Akaisha_Oki
一條牛仔褲的5種穿法

[align=center][size=3][color=darkorchid][b]請切換完整版來瀏覽圖片和連結
紫色雪紡上衣與牛仔褲的混搭風

請切換完整版來瀏覽圖片和連結
黑色馬夾增加時尚感

衛衣+仔褲+球鞋=超級休閑好裝備

普通T疊穿+清秀感圓口鞋,鄰家女孩就是你

顏色鮮亮搶眼的上衣一定要搭配簡單顏色簡單款式的下裝[/b][/color][/size][/align]

2007-6-30 10:02 PM [`傻kInG=)
0h yes!@@''
好正L0...

2007-6-30 10:02 PM 鼠;
唔錯WO ....
SO GOOD

2007-6-30 10:11 PM -ARx妍;]`
哇`都幾ok b0r`
正XDD"

2007-6-30 11:09 PM allentsang
幾好呀...
我試下先~!~~

2007-7-1 11:40 AM CAT!
有model著埋我諗會好d /\/\''

2007-7-1 12:28 PM Tigris`翼仔:
如果咁計既話
有幾多條褲係得一種著法.3.?

2007-7-1 11:41 PM MG.V_Vll
[b][u][align=center][color=Black]襯得唔錯咁喎..
等我又試下先..
SUP=]][/color][/align][/u][/b]

2007-7-1 11:44 PM 丫詩`
[box=#CCFFCC][color=LimeGreen][size=2][font=細明體][u][align=center]好 鍾 意 上 面 d 鞋 ...
xDDDDD ..[/align][/u][/font][/size][/color][/box]

2007-7-1 11:47 PM aR-yAn
LEE條牛仔FU真係幾好襯呢XD

2007-7-6 01:02 AM Romantie
下...
咁都得?
都得既..

2007-7-8 09:26 AM just1oveu
=.=..............

2007-7-8 09:29 AM 熊打令:D
=VV='
我仲以為點樣著添=VV=''
嚇死我了-vvv-''
原來係有咁多種襯法~
都幾oK的說呢~
不過我都係唔係咁鐘意著長褲的呢~
tHX f0r sHAriNG

頁: [1]
查看完整版本: 一條牛仔褲的5種穿法