I-See 論壇 » 頭像評評站 » 嘻. 評野 :)`

2007-6-27 07:39 PM em.fling`
嘻. 評野 :)`

爛=] 簡單 .333.`
知道不用 SELL PO 你們是不會回的 *v*

**** 付費信息,已經隱藏 *****
爛爛爛爛爛爛爛 -3-! 死啦. 勁似ni的風格 /vvvvvvvvvvv\
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
評埋我的頭像 -,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,-

[[i] 本帖最後由 -0-!K` 於 2007-6-27 07:41 PM 編輯 [/i]]

2007-6-27 07:41 PM 冰..xD
第一張MIX得OK..
但中間D字我覺得唔係度好D..
而第二張OK..
SUP=]]

2007-6-27 07:42 PM 浩=D
幾靚牙..........唔SELL PO
都會回既

2007-6-27 07:46 PM RAIKE
1 - 美化同字唔好
2 - miki 有bh 係面上 美化同字效都唔太好
加油:D

2007-6-27 07:59 PM ★癲小敏﹏
KARY BAN MIX得唔錯
字有丁唔MATCH
第二張好迷幻FEEL*V*

2007-6-27 08:17 PM ni:)
第1個.大字吳match.同有點簡.
第2個.美化吳好.bh印左落miki塊面a_a!
字ban.哈真系有少少似*v* 不過你系改良左既版本.哈xd
頭像.最底個meimei吳要就完美喇a_a!

2007-6-28 09:49 AM Ka-ty:s
第一個..唔要框會好d
第二個,,字唔太match
meimei果個好的..唔要下面果個meimei會好好多

2007-6-28 03:29 PM 彤兒`
KARY既CUT得好好,,
MORNING果張好得意..好令!`
最後果張好抽象..哈

2007-6-28 04:37 PM __`鯊魚!;)
字不好;美化不太好;最後1張很型;`sup

2007-6-28 05:43 PM ying._.
kira 仔 -v-
kary 的 冇 血 色 ` 模 了 些 ``
mm 的 feel 怪 怪 ``
字 ban ` 真 的 很 有 妮 的 風 格 xd
sup.

2007-6-28 07:10 PM sIUSHaN`
kary沒有框好點,沒有甚麼色彩,有點怪怪的..
第2張,做得好好=)'
我很喜歡呢xd

頁: [1]
查看完整版本: 嘻. 評野 :)`