I-See 論壇 » 頭像評評站 » 六月二十三

2007-6-23 05:47 PM ttsee
六月二十三

[color=#360000]好多 評評啦 終於得閒整拍賣:em35:

請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/color]

2007-6-23 05:50 PM 膠奶v3v
FIONA同牙GILL果個太簡喇...
多D相/BRUSH既我一定買牙GILL果個~

2007-6-23 05:58 PM ★癲小敏﹏
好喜JANICE果兩個HD
美化唔錯
AI同RISKO既BAN美化偏紅

2007-6-23 05:58 PM RAIKE
RISAKO 頸望落去黃左D
其他都好正
最鐘意fabien {?}個個
bg ban 的 bg 很好 :D

2007-6-23 07:03 PM __`鯊魚!;)
REINA及JM的HD簡了點;REINA HD色很棒!*
AI BG正;字吾多MATCH..
GILL都系簡;字可以大D.
RISAKO CUT麻麻;
FI同煜果2張超正!吾會太花;依晨OK
小山超正!!!!!*SUP
你D作品一向都好好也`XDDDD

2007-6-23 07:13 PM TWING
hd 好正 .... 美得好滑 ..

ai 個 bg 好正 ...

mix ban 的 mix 好好 ..

美得好好 ..

2007-6-23 07:14 PM
我蠻喜歡你把圖分三格那些風格

2007-6-23 08:29 PM iamBONNIE
美化好滑好靚
BG 好靚
ban6 呢種 des 很美 :D 好正

2007-6-23 09:36 PM 冷面笑像
1...美化可以..但可白一點
2...美化偏紅..bg得..溶圖得
3...溶圖得...bg得...美化麻麻
4...美化麻麻....bg得...可做銳化
5...可加多點bh
6...人可大點..美化麻麻...
7...美化偏紅...design得
8...mix得...美化偏紅...人臉上有紋
9...圖太少...美化得
10...美化得(少少紅)
11...美化偏姐...mix得
12...邊緣銳化太利害,可減淡一點...
13...美化偏紅...mix得..

2007-6-23 10:05 PM hirochan
HD同BAN都好正..
HD1的色很好..2跟3的因為原圖關係都係黃左.
BG BAN我覺得AI的BG很好.RISAKO CUT硬左.
最喜小山的.WORD BAN都好正.

2007-6-24 12:08 AM ying._.
risako 同 ai 的 bg ban` 美 化 不 match `
其 他 都 好 好 ` bg 好 好 `
feel 也 不 錯 =) sup.

2007-6-24 11:44 AM DOUPU
越底下果d越令~
上面有d bg唔錯,但美化唔好~

2007-6-24 01:23 PM v仔.
美化滑...某d紅左少少
feel唔錯的...簡而美

2007-6-24 03:30 PM Lacuna
hd reina個條白條有少少怪怪
2. 銳銳眼更好
3. 美化很好!
cut ban 2;
bg 怪怪的..美化白少許更好
小煜同林依晨個個好正
接下去的也很好
美化刀很讚
support`