2007-6-20 03:13 PM ttsee
six to 0

背景係自己不停copy&paste
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

非常唔靚

好喜歡

左手手臂好核突 唔識畫手踭:Q d色又一撻撻

2007-6-20 03:38 PM ★癲小敏﹏
NO.1:美化唔錯,不過左邊太空
NO.2:唔錯..但美化偏紅
NO.3:MIX得唔錯..JANICE我都好艾也*V*
SUPPORT

2007-6-20 05:23 PM TWING
第1 底mix得好好呀

第2 bg 很好 ..  總覺頭髮怪怪地

jm .. 正 ...

sa 的 ... 美得白裡透好...手臂左面直左d ..  不過唔講唔留意係畫既 -0-

2007-6-20 05:29 PM 牙盈''
1st 底超靚 美化都好襯
2nd   美化襯  但頭髮 cut 位唔夠自然
3rd 色正  但背景的左右色不同有點怪  字色可改
sa 美化一流!  手的有點點駁位露出了  但色方面實在不錯 :D

suPPORT :D

2007-6-20 05:29 PM lilyandlily
sa one............the face is a bit red
but the colour is cool
1 and 3 is nice i think

2007-6-20 05:58 PM RAIKE
SA 紅左D ~0~ 手臂好正GA啦 XP
CYNDI 兩個都很好 BG BAN既底好正
JM最好:D

2007-6-20 06:41 PM cat.
ban1, 3 good job :)
ban2可以收窄d~ 將個人移左少少, 而家咁樣左面吉左d
美化都好, 手臂下面肥左少少 0_0

2007-6-20 07:05 PM 蒙妮卡x]`
1 - 個 bg 超正好中意!
2 . 3都好好
SA 手臂直左 D .. 同埋色有少少假 :]
不過都好強呀 -0- 我初初唔知係畫 XD
望住你打果段野 LOAD 左激耐 XDDDDD

SUP

2007-6-20 08:51 PM WATERRR
no.1 good
no.2 bg很好,美化唔錯
no.3 mix得很好,美化好正,feel正
sa美化很好,色很好,手臂畫得好好架啦,sup

2007-6-21 11:14 AM iamBONNIE
1 個底好靚