I-See 論壇 » 頭像評評站 » 端午節快樂=)

2007-6-19 12:24 PM
端午節快樂=)

今 早 十 一 點 半 先 起 身
但 對 我 黎 講 都 係 太 早 -0-
昨 天 又 做 些 拍 品 . 但 好 嘔 =-=
唔 加 雪 花 好 過 加 . 唉
真 的 是 失 敗 呢
m a s a m i 閃 得 勁 怪 呀
J M 的 -0- 個 頭 比 我 c u t 到 唔 知 點 甘 .. 唉
m i k a 的是 新 的 x a n g a   b a n =)
去 x an g a 睇 下 個 f e e l =]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-6-19 12:48 PM :D`
JAINCE二張很正
頭果几張gif得有d怪
sup:)

2007-6-19 01:30 PM ★癲小敏﹏
JANICE果兩SET BAN超正
DS好好*V*
頭一兩張GIF閃得怪怪地

2007-6-19 10:04 PM
[color=Black]h a h a .
雪 花 真 係 唔 加 好 過 加 =]
t h x   p i n g[/color]

2007-6-20 08:38 PM WATERRR
d雪花唔加好d,較中意妳上次ryo的閃法
janice man的ds唔錯,其他的ban都唔錯

2007-6-20 08:46 PM PinKi
1 & 2 閃得麻麻.5整gif 會好d. 同埋字麻麻
3都整得5錯呀.   
4 人好似黑左dd.
5 不是gif的那個好d.  幾令呀!
6 ds 幾special. 不錯
support devil*~

頁: [1]
查看完整版本: 端午節快樂=)