I-See 論壇 » 頭像評評站 » 看 ! 是神來之光 ..

2007-6-18 10:38 AM
看 ! 是神來之光 ..

[color=Black]認 得 我 是 誰 嗎 !?
冇 錯 . 我 是 戎 呀 呀 呀 呀 ( 無 聊 =0= )
改 左 名 啦 啦 啦 啦 .
e x a m 完 了 是 一 個 新 的 我 呀
而 家 係 學 校       完 成 埋 p h y 就 唔 使 再 溫 書 xD
大 家 要 加 油 呀 =]

R Y O   b a n n e r .
好 喜 呢 個 b a n n e r . 是 拍 品 ..
因 為 勁 想 大 家 回 覆 .. 所 以 用 了 s e l l   p o =]
有 小 小 天 使 f e e l . 圖 質 都 尚 可 吧
那 是 神 來 之 光 呀 xD[/color]
**** 付費信息,已經隱藏 *****

2007-6-18 10:47 AM v仔.
中間的人用返原色會好d...
閃得唔係幾自然,,字可改一下
我exam完成個人鬆哂...狂hea中xd

2007-6-18 10:49 AM ★癲小敏﹏
DS唔錯
閃得有D怪
字要改一改
SUP

2007-6-18 12:14 PM bobbycute
devil整左好多bid品呀/_____\
我仲未整
點算-0-

黑白圓圈圖可細少少
閃得好特別
閃得暗少少較好

sup devil^V^

2007-6-18 01:02 PM
[color=#000000]s i u _ v :
一 定 松 曬 啦 =] 簡 直 正 呀 xD

p o p o ::
其 實 都 唔 係 好 多 =-=
閃 得 暗 左 咪 唔 似 神 來 之 光 l o .口.
p o p o 加 油 =][/color]

2007-6-18 02:02 PM :D`
ds很好
gif得唔錯
字可以轉轉
sup:)

2007-6-18 02:39 PM RIRIKY
真系很美唷!
色很好 .. DES 都系好正 ..
字可轉 .. SUP

2007-6-18 03:04 PM CBABEx]`
個ban好美呢
個feel真係超正
雖然閃得有d怪
但好特別.
support

2007-6-18 04:15 PM cherrie-v-
哈..唔認得你個名都認得你D作品..
甘鬼靚 -0-"

個feel唔錯..
唔用gif會好好多;
因為好怪 -V-"
ds幾好..
support ^V^

2007-6-18 06:32 PM
[color=Black]r i r i k y ::
其 實 都 是 個 圖 美 xD

車 厘 ::
h ah a . . 我 的 作 品 是 嘔 =]
所 以 才 認得 吧 =][/color]

2007-6-18 10:16 PM WATERRR
一入來這POST後,發覺戎原來改左名
岩岩先知,我還以為我認錯左人,原來戎妳改左名=]
仲咩無短短會改名GE=]

DS很正,色很好,閃得唔錯
FEEL真係有D小天使FEEL,SUPPORT YUNG

頁: [1]
查看完整版本: 看 ! 是神來之光 ..