I-See 論壇 » 頭像評評站 » 痴線咁貴

2007-6-17 08:52 PM RAIKE
痴線咁貴

本 acteur 貴到我想暈 真係過百大元
但紙質的確好正 都OK厚 唔多透底

冇錢啦今個月~0~ 努力唔係學校食飯
我要再慳落去 仲差半個月咋

幅圖係小山在 acteur 既圖 {呢幅係偷日拍}
仲有一幅 有緣先搵人scan∼
呢個美化唔好-0-
我唔知點美

玉木係玩野的ban 好核特
=================

請支持Hey!Say!7

[[i] 本帖最後由 raikeee 於 2007-6-17 09:08 PM 編輯 [/i]]

2007-6-17 09:08 PM
[color=#000000]w a . 比 y i n g 知  你 玩 玉 木 兄 . 你 死 梗 . xD
小 山 的 面 y 曲 左 -口-
美 化 同 b g 都 是 好 正 [/color]

2007-6-17 09:09 PM RAIKE
[quote]原帖由 [i]戎[/i] 於 2007-6-17 09:08 PM 發表
w a . 比 y i n g 知  你 玩 玉 木 兄 . 你 死 梗 . xD
小 山 的 面 y 曲 左 -口-
美 化 同 b g 都 是 好 正  [/quote]
我都說過這是日拍圖
日拍圖會唔歪曲既話 . 咁我都唔使買 ACTEUR 吧 XP

2007-6-17 09:10 PM 牙盈''
我以為個POST係發洩區 =V=
唔痴線唔痴線呀小山滋潤你呀嘛

head 色正字好靚
banner 唔核突呀 feel 唔錯  係人色淡左 D
玩多D啦我想睇

話時話你係邊樹開BID呀 *W*

2007-6-17 09:11 PM hirochan
美化同字好鬼正呀~!!!
玉木既我feel係字既問題...BG可以更好...

恕我無知 acteur 係???
Hey!Say!7 ..哥個唔會係真呱....雖然全部人都正...
但DUET我覺得實在係太快..我覺得可以再過一段時間....

NewS要開CON先至係最SHOCK~!!

2007-6-17 09:14 PM RAIKE
[quote]原帖由 [i]hirochan[/i] 於 2007-6-17 09:11 PM 發表
美化同字好鬼正呀~!!!
玉木既我feel係字既問題...BG可以更好...

恕我無知 acteur 係???
Hey!Say!7 ..哥個唔會係真呱....雖然全部人都正...
但DUET我覺得實在係太快..我覺得可以再過一段時間....

NewS要開 ... [/quote]
ACTEUR 係 法文既 ACTOR {原來我冇估錯}
專講日本舞台劇上的男演員
是一本日本雙月刊  HK售價一定過百元 -,-
今期有小山 所以我買左
{ 呢本野歷史唔長 .. 係2006年7月先開始出 .. 今期第7期}

HEY SAY 已經要出碟
不過唱動畫歌ONLY
NEWS 開CON 我會窮死
謝謝HIRO:D

[quote]原帖由 [i]牙盈''[/i] 於 2007-6-17 09:10 PM 發表
我以為個POST係發洩區 =V=
唔痴線唔痴線呀小山滋潤你呀嘛

head 色正字好靚
banner 唔核突呀 feel 唔錯  係人色淡左 D
玩多D啦我想睇

話時話你係邊樹開BID呀 *W* [/quote]
-,- 你好想我玩 XP

112蚊去左滋潤我 .. 都幾貴 -,- 我"分享"姐 唔好講到我咁~
如無意外ISEE .. 但呢個BAN拍唔拍就成問題 -,-
我已經刪左好多拍品
謝謝盈:D

[[i] 本帖最後由 raikeee 於 2007-6-17 09:24 PM 編輯 [/i]]

2007-6-17 09:48 PM wsyan.
hd美化的色好.
ban bg match 人.feel好.字可改.

sup raike:)

2007-6-17 09:50 PM bobbycute
你溫完書先整圖啦好心你=v=

hd美化好正
但小山面上的橙紅色深了點so唔多自然
ban字match feel正

raike要努力讀書同秘密儲錢呀=]

sup^V^

2007-6-17 10:12 PM :D`
hd面容扭曲了
ban好柔和.美化bg都好靚
sup:)

2007-6-17 10:15 PM RAIKE
[quote]原帖由 [i]WS`恩=![/i] 於 2007-6-17 09:48 PM 發表
hd美化的色好.
ban bg match 人.feel好.字可改.

sup raike:) [/quote]
OH THX YANYAN XP

[quote]原帖由 [i]bobbycute[/i] 於 2007-6-17 09:50 PM 發表
你溫完書先整圖啦好心你=v=

hd美化好正
但小山面上的橙紅色深了點so唔多自然
ban字match feel正

raike要努力讀書同秘密儲錢呀=]

sup^V^ [/quote]
~0~ 我唔想讀呀 CRY
"他的故事"讀到我到悶哂
謝寶

[quote]原帖由 [i]:D`[/i] 於 2007-6-17 10:12 PM 發表
hd面容扭曲了
ban好柔和.美化bg都好靚
sup:) [/quote]
請先看看原圖

2007-6-18 10:32 AM ★癲小敏﹏
HD好正
美化幾好
BAN都唔錯
SUP

2007-6-18 02:16 PM iamBONNIE
樓上講起HS7^0^

美化很好看
字mh , 玉木的 , 我睇到笑左
個人灰d我覺得仲正=_+
我見到有鬼影-_-

2007-6-18 03:26 PM
美化個人好似有ddd黃  ..
個ban .. 有d簡 ..

2007-6-18 07:23 PM TWING
HD 美得唔似係影出黎 .. 哈 ... 美得好正

BAN BG 深色D可能更好 ..

2007-6-18 10:43 PM 牙帽''
banner單了一點ja. . ..
美化好勁. ..令左勁多. ..
support

2007-6-19 09:07 PM RAIKE
[quote]原帖由 [i]★癲小敏﹏[/i] 於 2007-6-18 10:32 AM 發表
HD好正
美化幾好
BAN都唔錯
SUP [/quote]

[quote]原帖由 [i]bbbonnie[/i] 於 2007-6-18 02:16 PM 發表
樓上講起HS7^0^

美化很好看
字mh , 玉木的 , 我睇到笑左
個人灰d我覺得仲正=_+
我見到有鬼影-_- [/quote]
你好^0^
我不要YUTO YEAH X)

係有鬼影的 ~0~ 你眼力好
謝BONBON:D
[quote]原帖由 [i]泡[/i] 於 2007-6-18 03:26 PM 發表
美化個人好似有ddd黃  ..
個ban .. 有d簡 .. [/quote]
我不覺得美化黃是問題
謝謝

[quote]原帖由 [i]Tw.inkle..[/i] 於 2007-6-18 07:23 PM 發表
HD 美得唔似係影出黎 .. 哈 ... 美得好正

BAN BG 深色D可能更好 .. [/quote]
其實面容扭曲都似影吧 XPP 哈哈

好我推 謝謝:D

[quote]原帖由 [i]牙帽[/i] 於 2007-6-18 10:43 PM 發表
banner單了一點ja. . ..
美化好勁. ..令左勁多. ..
support [/quote]
是嗎
謝謝

2007-6-19 09:10 PM cat.
美化不嬲好 XD head正
ban d字襯~ 可以試下加框

頁: [1]
查看完整版本: 痴線咁貴