I-See 論壇 » 頭像評評站 » HIGH SCHOOL MUSICAL

2007-6-13 07:06 PM RAIKE
HIGH SCHOOL MUSICAL

做乜會冇GOOD LIST -0-
搞到冇得搵人代買 好慘

紗季圖質差到想CRY -,-

呀 HIGH SCHOOL MUSICAL 小山同玉置咀咀 XP
哈哈

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 raikeee 於 2007-6-13 07:16 PM 編輯 [/i]]

2007-6-13 07:22 PM
雙人icon.不要bh更好
saki的美化好正.但圖質mama
字ban都是拉奇的作風=)

2007-6-13 07:35 PM TWING
字BAN .. 幾特別 .. 少見人D 字放咁上 . 哈 . . ..

BG十分好

ICON .. 美得十分勁呀 ... 中間個唔要BH 更好 .

2007-6-13 07:45 PM 牙盈''
一睇標題就知係你 X)
但其實我唔太清楚呢個 high school musical 呢 .. 同美國o個個劇本係咪一樣架 =V=
我一直只知道小山有份囉 ..    我對J家冇研究的興趣 XD

字 ban 好像在評 BG =)   BG 好美好柔和
icon 色靚  但可再 sharp
SAKI 的辛苦你了 ~ thanks again :D

2007-6-13 07:49 PM RAIKE
謝謝:D

[quote]原帖由 [i]牙盈''[/i] 於 2007-6-13 07:45 PM 發表
一睇標題就知係你 X)
但其實我唔太清楚呢個 high school musical 呢 .. 同美國o個個劇本係咪一樣架 =V=
我一直只知道小山有份囉 ..    我對J家冇研究的興趣 XD

字 ban 好像在評 BG =)   BG 好美好柔和
icon ... [/quote]
同美國個邊差唔多
其實美國我都係睇過第一集 -,-
小山太美妙 可惜冇官方GOODS LIST  我訂到場刊ONLY 其他一概唔知係乜-,-

2007-6-13 07:55 PM 海王藍
下@@?

點解同個標題唔....咩既?

2007-6-13 08:02 PM hirochan
對KEICHAN呢套HIGH SCHOOL MUSICAL真係好鬼有興趣...
唔知會唔會出DVD呢..J-RIENDS好似有GOOD LIST既PRICE..不過應該會貴好多....
本場刊一定靚嫁啫~!!訓係度哥幅KEICHAN好可愛..有人分享清圖咁就好LA..(諗太多= =)......

字BAN字位好似高咗少少...
ICON美化好鬼勁..原圖美成咁..勁野!
BAN美化正..字都不錯...

2007-6-13 08:07 PM RAIKE
[quote]原帖由 [i]〝朱古力[/i] 於 2007-6-13 07:55 PM 發表
下@@?

點解同個標題唔....咩既? [/quote]
1 唔該你評圖
2 咩叫 "唔....咩既"

[quote]原帖由 [i]hirochan[/i] 於 2007-6-13 08:02 PM 發表
對KEICHAN呢套HIGH SCHOOL MUSICAL真係好鬼有興趣...
唔知會唔會出DVD呢..J-RIENDS好似有GOOD LIST既PRICE..不過應該會貴好多....
本場刊一定靚嫁啫~!!訓係度哥幅KEICHAN好可愛..有人分享清圖咁就好LA..( ... [/quote]
場刊太正 :D
我訂左一本 . J-FRIENDS 有GOOD LIST !?
有我都冇錢買貴野

舞台劇出DVD 有我就買XP
謝HIRO

2007-6-13 08:21 PM iamBONNIE
字ban唔要果條線好d
icon仔正
美化好

個舞台劇你已經上哂腦

頁: [1]
查看完整版本: HIGH SCHOOL MUSICAL