I-See 論壇 » 頭像評評站 » computer;;;;;;;;;;;;;;;;;

2007-6-13 04:11 PM
computer;;;;;;;;;;;;;;;;;

點解我呢兩日的po唔見曬ge!??
定係我電腦問題????

今日是computer=-=
派一疊野比我..係甘寫progarm..

喜訊::
J家區已超過15人support=]

下面的都是gif icon=]
但我係申區的icon po唔見左-0-
請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結

紗季ban..自己幾love=]
但字好怪///大家覺得邊個好d!?
正美ban-0-de好亂..好怪呀.....

2007-6-13 04:32 PM `aH-j0annaX]
很 美 ,, 美 化 很 好 ,,
懷 舊 FEEL ,, 最 有 FEEL 係 田 中 IC0N'S
SUP =]
我 LEE 3 日 GE P0ST 都 冇 哂 t^t

2007-6-13 05:57 PM iamBONNIE
icon 都幾好
最後ai果個字唔襯
masami ban 美化暗
saki果個幾好
係字型唔太襯

2007-6-13 07:24 PM
[quote]原帖由 [i]膠`Ar-f!i=][/i] 於 2007-6-13 16:32 發表
很 美 ,, 美 化 很 好 ,,
懷 舊 FEEL ,, 最 有 FEEL 係 田 中 IC0N'S
SUP =]
我 LEE 3 日 GE P0ST 都 冇 哂 t^t [/quote]
唔 知 咩 事 -0-
搞 到 我 要 重 新 開 過 d   p o =-=

[quote]原帖由 [i]bbbonnie[/i] 於 2007-6-13 17:57 發表
icon 都幾好
最後ai果個字唔襯
masami ban 美化暗
saki果個幾好
係字型唔太襯 [/quote]
a i 個 個 . . 費 事 轉 字 型 .. 好 l a z y .. 哈 哈

2007-6-14 07:23 AM Akaisha_Oki
呢3款STYLE不錯-O-
不過感覺上有點亂XD

我沒發覺自己既帖子不見了-X-

2007-6-14 01:42 PM 小霞.
我見到我最愛的小春
全部DESIGN不錯

頁: [1]
查看完整版本: computer;;;;;;;;;;;;;;;;;