I-See 論壇 » 頭像評評站 » 玉木.多啦A夢

2007-5-16 08:46 PM 牙盈''
玉木.多啦A夢

[box=white]
喔喔喔  玉木快要在多啦A夢出演囉
原來靜香都係玉木仔飯呢 X)
好開心呀   雖然不是真人   都仍然好帥 >V<
大家要不要來看看動畫版的玉木仔   喔呵呵
來這邊
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
[/box]

[box=white]
兩位過來的就把 banner 拿下吧 =V=
我不想再開啦    但是新 design 是很怪的了 .......

送 KI 的 =D
這個真的有點怪   相很美我就是想整 =)
[attach]221326[/attach]

送拉奇的 =D
MASAMI 著婚紗好靚呀 *V*
design 是很有問題的 ..
[attach]221327[/attach]
[/box]

[box=white]
然後三個都是之前送人的
我的字真是好糟糕。

[attach]221328[/attach]
[attach]221329[/attach]
[attach]221330[/attach]
[/box]

[[i] 本帖最後由 牙盈'' 於 2007-5-16 09:08 PM 編輯 [/i]]

2007-5-16 08:50 PM RAIKE
謝謝盈 很美的masami:D 很美的BAN
超想睇佢新戲∼唔知香港有冇得做

ERIKA很好呀
REINA .. 最右的人唔加 OR 換換效果更好
SAYU 都好
但最好係 MIKITTY 同 吉:D 色好正
整法變左好多呢:D

2007-5-16 09:19 PM AR琪
謝YING.BAN好美呢,FEELING很好
依張相真係好靚,盈的DES十分好

DES唔同了,好特別
MASAMI的幾好呀,美化好襯好正
最後的色好好呀,真係冇野好講
SUPPORT就是了 =D

2007-5-17 01:23 PM 牙帽''
我果個最令. . .XD. . . 冇啦啦YING仔做咩整噤多BANNER比朋友. ..XD. .
好在有我=0=. . .好耐冇見了. . .田中細個真係得意得多. . .
唔知點解. ..感覺上而加既田中不同多左好多. ..
有點. . . .=0=. . ..唔知你知唔知咩FEEL. . .JA係. ..扮野左一點. . . .
攪到佢好似冇朋友噤=0=. . .

ERIKA果一個. ..係未色有少少唔MATCH. . . ?
字的覺得OK WOO. . .我覺得幾令. .. 于錯呢. . .
ISEE攪咩野. .冇人開POST. ..16日得3個=0=. . .

無言. . . .

2007-5-17 11:04 PM 牙儀''
哇 . ying仔又一新作啦 .
很喜歡最尾的3個! ds 超棒!!
很美 . 色很好 .

第2個有點怪 .
右邊的人好似同ban斷開了 .哈 xd
張面的bh/tt 擦去會好點吧 .

support ying!

2007-5-18 02:39 PM iamBONNIE

有佢個樣 :D
Lovely

新design很好啊
erika的很好
masami的很美,整體都很mh
舊相系很美
吉同miki果張最正 x]

2007-5-18 06:40 PM kayikawaii
5個都好靚靚ar....
不過尾二個個好像美化得有d綠左小小

2007-5-18 08:30 PM TWING
好正的DESIGN ... 很喜愛這DESIGN ...

全用色都好好 .. 係 HER 個 偏綠左D ..

其他都好正呀 ...

SUP

2007-5-18 11:05 PM annatamys
好may may的幾個banban
我要好耐好耐之後先整得咁令令

頁: [1]
查看完整版本: 玉木.多啦A夢