I-See 論壇 » 頭像評評站 » happynono=]

2007-5-16 08:28 PM 牙儀''
happynono=]

來一張nono和她的另一半 .

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

她們其實還蠻襯的嘛,,
不過年齡還是相距大了點 . -w-'

......

唔知呢到有無人中2 海綿bb呢?!
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-5-16 08:40 PM 牙盈''
小太陽還可以啦
但很多人都不看好這次 ..
怎都好我都會祝福 NONO =D

banner design 色所有都很棒!  很自然很美
幾鐘意字
head 都不錯  框好美

SUPPORT yEE =D

2007-5-16 08:51 PM CHARMAINE晴
我都覺年紀相差太遠(我覺得)

而且我覺得佢地好似玩玩下 -v-

海綿仔個個head個feel幾好

字都唔錯

sup

(p.s請問樓主海綿bb真名叫咩??因為我個fd好鍾意佢ga*佢想知海綿bb真名*)

2007-5-16 09:22 PM AR琪
色很好,紋好襯呢
係細人冇左肩膀,有點美中不足
HD很好 =D

2007-5-17 01:42 PM 牙帽''
HD邊邊好得意. ..XD. . .
NONO. . .我想如果唔係因為有左BB. ..佢地唔會噤快結婚. ..
我會祝福佢地2個. . .真的. ..

但太多人唔睇好了. . ..7年. . . .唔係好多. .

BANNER不錯的. ..好有FEELING. . ..
SUPPORT

2007-5-17 10:09 PM WATERRR
ban ds幾好的說,字和色很好
海綿仔hd框很好,support

2007-5-17 10:11 PM RAIKE
BAN色不錯的 整體都好

hd 很可愛 :D

2007-5-17 10:44 PM 牙儀''
[quote]原帖由 [i]綠茶妹B[/i] 於 2007-5-16 08:51 PM 發表
我都覺年紀相差太遠(我覺得)

而且我覺得佢地好似玩玩下 -v-

海綿仔個個head個feel幾好

字都唔錯

sup

(p.s請問樓主海綿bb真名叫咩??因為我個fd好鍾意佢ga*佢想知海綿bb真名*) [/quote]

佢叫SpongeBob ..
台灣叫 海綿寶寶 .
香港叫 海綿仔 .
我中2叫佢 海綿bb .>w<

2007-5-18 07:02 PM kayikawaii
個ban好正!!!!!!
構圖一流..色超正..super ar!!!!

2007-5-18 07:34 PM VanessaXTabo
祝 福 他 們 -333-

一 切 b g ,, d g ,,色 彩 都 好 靚 !!

不 過 ,,框 框 可 以 細 少 少 ,,

海 綿 b a b e 都 幾 得 意 呀 XD

2007-5-18 07:51 PM F!esTa:P
我都唔係太睇好lo*

色好令呀~desighn都好match

sponge bb 都ok得意

一直以為佢係芝士

前個月先知原來係sponge..........

2007-5-18 08:25 PM TWING
HD 好得意 ...

BAN 框很好 .. DESIGN 不錯 .. 整個都幾好呀

SUP

頁: [1]
查看完整版本: happynono=]