I-See 論壇 » 頭像評評站 » just mei fa -v-'

2007-5-12 10:06 PM 牙儀''
just mei fa -v-'

有人看得明tp ma? -v-  哈''

這次只係美化..

我的美化很爛吧 . -.-

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-5-12 10:29 PM wsyan.
1的很好;夠光同白
2的人很sharp同特出;很白同滑;很好
3的模糊了點 色可更好

sup

2007-5-12 10:40 PM iamBONNIE
nono 同 ayaya 既幾好
吉果個 . 面太矇 . 樣都唔同左 xD

2007-5-12 11:07 PM 蒙妮卡x]`
NONO 的好好
AYAYA 的好光 . 但咁整個 FEEL 很好 . 好中意
吉的濛左 有 D 怪... "AFTER 1" 好 D 呀.. 2 果個色比較怪

SUP

2007-5-12 11:09 PM RAIKE
nono 的很自然
AYAYA 陰影略深 都幾好
吉 色OK 但唔朦仲正常

:D

2007-5-13 04:44 PM 牙盈''
我 load 左好耐呀 XD

NONO 的很好
ayaya 的白左小小   陰影仲帶少少黃
吉的如果唔矇  淨睇色真的很不錯呀

sup:D

2007-5-13 10:39 PM 牙帽''
我都LO左好耐=0=/ /見到YEE仔開POST我一定回. . .
電腦好有問題. ..唔可以個個POST都回到= = . . .
NONO的不錯. ..XD. ..AYA的都不錯. .但係卷了一點
吉吉的. . . .有點奇怪. . . .紅就好紅. . .但係面就白. . .噤果隻. ..XD. .SUPPORT

2007-5-14 01:05 AM bobbycute
nono and aya的都好好
吉的面好矇
但已經美得好好!
after 1 is better than after 2

support

[[i] 本帖最後由 bobbycute 於 2007-5-14 01:07 AM 編輯 [/i]]

頁: [1]
查看完整版本: just mei fa -v-'