I-See 論壇 » 頭像評評站 » 雨上ゎベソ虹ソプよズ

2007-5-10 08:26 PM 牙盈''
雨上ゎベソ虹ソプよズ

CHEMISTRY latest single
嗯嗯呢排真係冇乜新歌 X)

ai head
張相想整好耐今日終於整左
blur 部分都係怪怪地
本來想用黎做 bid 依家唔太想用 =V=
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

icons 還在研究中
請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結

這個送 wingyi 的 =D
你來到這邊就把它拿走吧
新試真的有點怪 XDD
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

謝謝大家。

[[i] 本帖最後由 牙盈'' 於 2007-5-10 08:28 PM 編輯 [/i]]

2007-5-10 08:32 PM :Kaikoey:
AICHAN的HD很喜歡美化 ^V^ XD
盈盈的美化果然是很棒 !
ICON全都是很美麗 !
很喜歡第2個的 ! 最後的有點怪

BAN的圖MIX得很棒 !! 不過覺得美化紅了點呀 !
SUP !^3^

2007-5-10 08:35 PM RAIKE
今日聽V6 XP
化學人既歌好正 但我好快聽厭
都係Mr.Children岩我。

hd 唔錯呀
但 icons 正d :D
YUI 的 .. 字我覺得唔MH 其他都好 :D

2007-5-10 08:40 PM 牙盈''
[quote]原帖由 [i]牙糕''[/i] 於 2007-5-10 08:32 PM 發表
AICHAN的HD很喜歡美化 ^V^ XD
盈盈的美化果然是很棒 !
ICON全都是很美麗 !
很喜歡第2個的 ! 最後的有點怪

BAN的圖MIX得很棒 !! 不過覺得美化紅了點呀 !
SUP !^3^ [/quote]

aichan 呢張圖好易美 X)    小糕都好棒 =D
[quote]原帖由 [i]raikeee[/i] 於 2007-5-10 08:35 PM 發表
今日聽V6 XP
化學人既歌好正 但我好快聽厭
都係Mr.Children岩我。

hd 唔錯呀
但 icons 正d :D
YUI 的 .. 字我覺得唔MH 其他都好 :D [/quote]

Mr.Children 我又唔係首首o岩
但好聽既我又聽極都唔厭
V6 ..  講認真既 我都係聽過一次而已
CHEMISTRY 好正呀   同 kobukuro 一樣係不知不覺聽左好多次好多首 XD

字我襯左好耐都唔襯 TVT
謝拉奇 =D

2007-5-10 09:08 PM Kate;)
CHEMISTRY X)
我唔係成日聽佢的呢..
多數聽Angel Aki , mihimaru GT , Kobukuro 同 Funky monkey babys =]
Kobukuro 好正 :D

hd 唔錯呢 ..
icon 第4個的..
有點怪 ..
好鐘意第1個wentz 的icon 的美化xp
yui 的 ..
美化紅了點 .
字果句 Loving you 好奇怪xpp

sup ying :)

2007-5-10 09:32 PM 蒙妮卡x]`
HD 美化好正呀 ..
ICONS 很好呀 .. 但最尾的有 D 怪
BAN DES 好正呀 :D 但右 2 個 YUI 上面條青色野有 d 怪

sup :)

2007-5-11 06:38 PM TWING
hd ... 我覺得唔要後人可能更好 ..... design都很好呀

icon 都好正呀 .. 特別喜愛第2個 ..

ban ... thx u 呢 ... 哈 ..  design好正呀 ....

sup and thx your ban a

2007-5-11 06:47 PM PUI.
hd好好;icon d色如果實d仲好;
ban的des好正;特別左邊xd
support ying:p

2007-5-11 07:48 PM PinKi
個hd 好令 .. d icon 都好正
ban 既ds 正,, feel 都係..
整體都好美,, support 牙盈~

頁: [1]
查看完整版本: 雨上ゎベソ虹ソプよズ