I-See 論壇 » 頭像評評站 » mihimaru GT

2007-5-9 10:13 PM RAIKE
mihimaru GT

XP 佢地D歌正呀

ICONS 係 MASAMI 新 CM
係賣 家樂牌 既 即食食品

2007-5-9 10:20 PM 小妹B
ban好正....簡得來又靚'''
icons美化都好掂
supp

2007-5-9 10:44 PM iamBONNIE
banner 美化很好
夠白夠滑
icon仔 美化好-.-

2007-5-9 10:52 PM 蒙妮卡x]`
BAN 美化好白好滑 :]
ICONS 色很好呀 .. 第 4 行的比第 3 行的好=]

SUP

2007-5-9 10:58 PM RIRIKY
BAN 色好正 .. 又白又滑呢 .. feel 都勁好 !
ICON 都系色好正 .. 右下的我覺得黃了點 .. SUP

2007-5-9 11:08 PM F!esTa:P
一個字  令呀!
第一個好令呀 .. 簡得黎好鬼死comfortable

icon的色好令呀!

2007-5-9 11:10 PM vs17
都幾令令喎
[fly]十卜十卜[/fly]
加油!~再黎post啦

2007-5-9 11:19 PM RAIKE
謝謝。

[quote]原帖由 [i]R!riKy[/i] 於 2007-5-9 10:58 PM 發表
BAN 色好正 .. 又白又滑呢 .. feel 都勁好 !
ICON 都系色好正 .. 右下的我覺得黃了點 .. SUP [/quote]
右下的我整係黃 0,0 黃得濟了

[quote]原帖由 [i]vs17[/i] 於 2007-5-9 11:10 PM 發表
都幾令令喎
十卜十卜
加油!~再黎post啦 [/quote]
唔好呃post!唔該

2007-5-9 11:31 PM 牙帽''
最下一排的ICON. . .加了字. ..
覺感上唔太突出. . . >V<
BANNER不錯. ..SUPPORT

2007-5-10 06:06 PM 牙盈''
mihimaru GT ..  我覺得佢地既歌一時時好聽

masmi banner 既美化超強
字襯得唔錯
美化雖然白得好襯  但睇落去都係有少少唔自然

icon 第 2 行第 3 個嘴紅左少少 , 面有 d 紫 , 感覺唔太襯
最尾排最尾的唔夠實
icon 唔加字靚 d =)

sup :D

2007-5-10 06:42 PM RAIKE
[quote]原帖由 [i]牙帽[/i] 於 2007-5-9 11:31 PM 發表
最下一排的ICON. . .加了字. ..
覺感上唔太突出. . . >V<
BANNER不錯. ..SUPPORT [/quote]
有錯字 XP 嗯嗯

[quote]原帖由 [i]牙盈''[/i] 於 2007-5-10 06:06 PM 發表
mihimaru GT ..  我覺得佢地既歌一時時好聽

masmi banner 既美化超強
字襯得唔錯
美化雖然白得好襯  但睇落去都係有少少唔自然

icon 第 2 行第 3 個嘴紅左少少 , 面有 d 紫 , 感覺唔太襯
最尾排最尾的唔 ... [/quote]
所以聽精選碟就好 -0- 對佢地d single 冇乜期望 ~ 因為品質唔隱定 ~
近來冇歌聽好可悲
:D 謝盈

2007-5-10 06:55 PM TWING
好白 ... 好正呀

ICON都很好呀...

頁: [1]
查看完整版本: mihimaru GT