I-See 論壇 » 頭像評評站 » 未見過真身.

2007-5-8 07:35 PM TWING
未見過真身.

申品來的:p

都是較為喜歡的幾個呀 ..

又小左開PO LU .. E排

成日都要補課 ... 就連電腦都要補 /// 就癲啦 :em01:
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-5-8 07:40 PM em.fling`
[color=Black]補課我日日都要 *v*! 真的..
嬌的美化太喑` 全部 BAN + BH 都很好=][/color]

2007-5-8 07:43 PM hirochan
gill的眼位美藍咗...唔知點硬係覺得個ban有d恐怖!?

....reina 跟 yui的都很好呀..冇咩好評的...

2007-5-8 08:45 PM F!esTa:P
後2個都好鬼令呀

GILL的眼有點兒藍~

2007-5-8 08:46 PM 露莎x]`
all ar gd ah
but i think gill ban is a bit scary,,,her eyes too blue la,,
and her mei fa is bit dark,,,
the last 2 both pretty!
Sup

2007-5-8 11:43 PM 蒙妮卡x]`
GILL 果個面冇咁橙好 D
REINA唔要人影可能更好 ..
YUI 的好正 :)

SUP

2007-5-9 04:19 PM iamBONNIE
yui mix 很好
Gill 的臉 . 橙左 dd
之後果 d 都幾好 =D

2007-5-9 11:28 PM 牙帽''
GILL果個. .隻眼=0=. . .
3個TT都做得好好. ..美化都不錯. ..只係GILLGILL隻眼=0=. . .
好想問. .你頭2個BANNER. . .係咩字型黎架>V<?
卡卡. .冇字型好用真係=0=

THX你先. ..

2007-5-10 04:29 PM RAIKE
GILL 是眼睛問題
reina不錯
Yui 既好正

2007-5-10 06:54 PM TWING
嬌眼是恐怖呢搞得-0-[quote]原帖由 [i]牙帽[/i] 於 2007-5-9 11:28 PM 發表
GILL果個. .隻眼=0=. . .
3個TT都做得好好. ..美化都不錯. ..只係GILLGILL隻眼=0=. . .
好想問. .你頭2個BANNER. . .係咩字型黎架>V<?
卡卡. .冇字型好用真係=0=

THX你先. .. [/quote]

兩個字型都係機有GA

係WST_Czec同Century Gothic;)

2007-5-10 07:40 PM 牙盈''
覺得 wingyi 既用色每次都好大膽
一 d 好深既 layer 一般都唔會點用
但你又襯得好正 =D

1st 白番少少好 d
2nd 黃左 d 同 bg 唔太襯
3rd 都係黃左 d
但 mix tt 同色都襯得好靚

2007-5-10 09:54 PM WATERRR
GILL的美化眼藍,閃可能是想襯番個BAN的FEEL LA=](估的)
YUI的MIX得很好,REINA的也好,THX閃及SUPPORT U

頁: [1]
查看完整版本: 未見過真身.