I-See 論壇 » 頭像評評站 » Reinaaa Tanakaaa x)

2007-5-2 06:11 PM 冰XP!;)
Reinaaa Tanakaaa x)

今日save左啲新圖XDDD..
覺得刀幾靚下 ;;
就手痕痕咁整左個ban`
睇標題都知係   Reina  Tanaka  XDD..
覺得都幾滿意下.. 原本係想拍GA =.=
不過見OK滿意.. 唔捨得俾人 /3333\
反正就唔係等 $$ 洗`''
s000.. 評吧 =v=''
[color=Red]記住講邊個最好 =33=[/color]

有兩個.. 比較喜第二個..
不過想睇下你地既意見XDD''
{ 原來想整個 TT BAN -.- 不過無心機XDD }

至於第三個 =v=..
覺得reina 塊面有啲黑黑地 =x=..
所以幫佢整番靚 { 其實無靚到 =.= 愛reina 之人.. 對唔住XDDD }

第四個 =.=
因為 2 樓講既野XDD..
亂整了 *V*!

[[i] 本帖最後由 冰XP!;) 於 2007-5-2 06:23 PM 編輯 [/i]]

2007-5-2 06:18 PM 蒙妮卡x]`
字條唔太 MATCH
第 3 個 去果達黑野去得幾好. 但美化灰左 : ]

SUP

2007-5-2 06:23 PM 冰XP!;)
[quote]原帖由 [i]bruijn[/i] 於 2007/5/2 06:18 PM 發表
字條唔太 MATCH
第 3 個 去果達黑野去得幾好. 但美化灰左 : ]

SUP [/quote]
實在諗唔到細字用乜 =v=..
又唔想用 0xxxx 戈啲 =3=..
所以好求其咁揀左個..
你講既美化灰左係佢塊面定成個ban ?

2007-5-2 06:41 PM 露莎x]`
"mei fa" too dark,,,
words not match,,,
can some tt on it will be better....
sup,

2007-5-2 06:44 PM KYWAI
仆 左 過 黎  -,-
橫 條 BH 不 太 好 ,
MAX 得 . . REINA 背 後 多 了 隻 手 -0-V
美 化 黑 左 D
SUP   { 逃 .. }

2007-5-2 07:12 PM 蒙妮卡x]`
[quote]原帖由 [i]冰XP!;)[/i] 於 2007-5-2 06:23 PM 發表

實在諗唔到細字用乜 =v=..
又唔想用 0xxxx 戈啲 =3=..
所以好求其咁揀左個..
你講既美化灰左係佢塊面定成個ban ? [/quote]
第 3 個塊面灰左 : ]
之前果 2 個都 OK 的 -V-

哈我唔係話細字唔 MATCH 呀
我係話字下低果條野唔 MATCH -V-

因為我講既野 XD? 哈乜我咁大影響力既 XDDDD ( 爆 )

SUP =]

[[i] 本帖最後由 bruijn 於 2007-5-2 07:13 PM 編輯 [/i]]

2007-5-2 07:48 PM 冰XP!;)
[quote]原帖由 [i]喂.[/i] 於 2007/5/2 06:44 PM 發表
仆 左 過 黎  -,-
橫 條 BH 不 太 好 ,
MAX 得 . . REINA 背 後 多 了 隻 手 -0-V
美 化 黑 左 D
SUP   { 逃 .. } [/quote]
戈個唔係BH =333=.. XDDDDD''
係 MIX 得 =3=.. 戈隻手係張圖本身有架 =v=..
美化我都知今次好失敗 -v+..

頁: [1]
查看完整版本: Reinaaa Tanakaaa x)