I-See 論壇 » 頭像評評站 » MAX robo.

2007-4-29 06:39 PM TWING
MAX robo.

今天看了sexy voice and robo .. 好搞笑的松山

CAP圖真係好難整 ... 所以2個 ... 可以話係一個 ...

原圖
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

請切換完整版來瀏覽圖片和連結 請切換完整版來瀏覽圖片和連結 請切換完整版來瀏覽圖片和連結

BAN ... 自己幾喜歡的-0-

2007-4-29 06:48 PM RAIKE
我覺得呢套劇真的 .. =.=

3 個 icons都很好
masami 的手黑左 !? 其他都好:D

2007-4-29 06:58 PM 蒙妮卡x]`
ICONS 全都很正 *V*
MASAMI 的也很好 .. 但隻手黑左
比較喜第 2 個 ;]

SUP

2007-4-29 07:20 PM hirochan
icon很正呢~!!尤其是係jim的....

ban des is good..好喜個des呢...圓框圖很match..2的i think is better...

2007-4-29 08:01 PM Kathy..
松山個角色好可愛呀*v*
我陣係睇左第1集..

icon色很好呢!美化正
aoi的 banner deogn都很好
support!

2007-4-29 08:17 PM 喵喵..y]
icon的美化好正-v-"
ban的...
個人覺得有框的靚D-v-

2007-4-29 09:24 PM WATERRR
ICON色和美化很正
BAN FEEL好正,隻手個到暗左D,DS好正
第一次見妳這樣的DS的說,整體唔錯,SUPPORT

2007-4-29 10:26 PM iamBONNIE
icon des 美化好
ban 色調正 <3 GOOD
有框好

2007-4-30 10:16 AM AR琪
icon的色很好,ban的美化同色都係好正呀
support : ]

2007-4-30 11:19 AM S-ECRET;3
几令ar..
加框個更好
美化 is good

2007-4-30 07:16 PM PinKi
icon 既美化好正呀
ban 既ds 好正..
色令..第2個令d
support !!*

2007-4-30 09:00 PM wsyan.
icon des>同feel都好;美化match;
ban feel都好好;
紋櫬;美化match:)
整體好好

2007-4-30 10:48 PM ttsee
[color=#000000]icon2用左紅色果部分轉色會更好
其他唔錯 ban條bar色都麻麻 有冇框都幾好 美化gd[/color]

頁: [1]
查看完整版本: MAX robo.