2007-4-29 04:27 PM :Kaikoey:
again .

*\/* ! haha .. ban很好 .. 自己刀唔知點評 ..
不過幾鐘意icon .. ^33^

美化刀幾怪 =,= 順手整左個icon xd
安倍真的美了很多 ^333^ 我的女神牙 xd

2007-4-29 04:37 PM RAIKE
nacci : 美化的幾好 但 icon 個撻黃怪怪地
ban : 不用黑bh + 黑字更好看:D

ai : 周圍的圓圈 bh怪怪地 其他都幾好
ICONS 除了第一個怪怪地都不錯:D

[[i] 本帖最後由 raikeee 於 2007-4-29 06:01 PM 編輯 [/i]]

2007-4-29 05:24 PM 蒙妮卡x]`
美化色很好看
ICON 達黃色怪怪地
2 個 BAN 同最後的 ICON 都不錯

SUP

2007-4-29 05:57 PM TWING
美化很好呀 ..

icon nacci既黃色度怪怪地

尾既icon都好好呀

ban .. 第1個 bh 唔要更好 .. 框框不錯呀 ..

第2個 bh 很好呀落得 .... 但框框麻麻 ...

2007-4-29 10:29 PM iamBONNIE
美化唔錯
icon 仔 黃左一達怪怪地
ban 都唔錯
W ban 幾好 , 係框一般

2007-4-30 10:12 AM AR琪
abe :: 美化的幾好
icon果黃色的怪怪地,ban美化模左d

wban唔錯,icon第2個怪怪地 : ]

2007-4-30 09:04 PM wsyan.
1的美化色好好;夠白;正:)
3的好好;
icon feel 幾好 ;一般;
aibon既好得yi`; 人match bg;
support

2007-4-30 09:26 PM cherrie-v-
1-)美化不錯*大師級!
2-)但feel幾好`但怪怪點=]
3-)安倍個人對眼唔知做乜`=]
4-)我也囍那ban`-)很可愛的KAGO`=]
5-)我唔中2`但個FELL 得!
SUPPORT!

頁: [1]
查看完整版本: again .