I-See 論壇 » 頭像評評站 » 八百八十

2007-4-23 08:47 PM 牙盈''
八百八十

[color=Red]八百八十蚊 ..[/color]
     我終於都買左 =V=

我有排唔洗出街唔洗食飯 ..

不過睇住玉木兄個樣 ,  真係人都爽晒!    雖然仲係好肉赤 ...

just 1 banner  KYOKO   申就快完架啦 ..  仲爭 2 -3 個

跟 1 個美化  好簡單就美完 ..  所以好像還未美完似的 =V=

2007-4-23 08:50 PM RAIKE
上年同期 我買左KT 個個 BOX SET
貴到我又係冇錢食飯 -,-

盈 但你用 880 換來了神奇玉木
你用880換了眼睛的健康

KYOKO色正 但左圖{得隻眼}唔加好似好D
美化都不錯

2007-4-23 08:55 PM
kyoko字mama   mix得mamaa
feel好正xD
美化光左好多

2007-4-23 09:00 PM 蒙妮卡x]`
KYOKO BAN 激正 *V*'
FEEL 好 MIX 好 擺位好 =V=
但左 2 果個影 ( 得隻眼果個 ) 不要更好
美化都不錯 =]

$ 880 @口@
唔食飯當減肥! YOYOYO

SUP =]

2007-4-24 09:44 PM AR琪
玉木對ying的魔力太大了 =D

ban的mix好好 美化都好
樣樣都好

美化唔錯呢 support :)

2007-4-25 04:07 PM PinKi
1 ds 好正..美化色都係..整個ban 都好美
美化幾好..^^
support 牙盈!

2007-4-25 05:52 PM PUI.
880 *3*v 我試過1000幾.
buy完完全係好心痛-_- 不過都抵*xd

mix得好靚; 成個ban feel好正
美化都唔錯.support ying;D

2007-4-25 06:44 PM TWING
ban 好正呀 ...  thx呀 .... mix圖很好呢

美化很好呀...

頁: [1]
查看完整版本: 八百八十