I-See 論壇 » 頭像評評站 » 又是bg ban;)

2007-4-23 08:11 PM
又是bg ban;)

兩個bg ban-0-
冇個字型岩用...haha
ping la.xD
chem得3個女仔pass..我係其一xD
happy!!!

2007-4-23 08:35 PM v仔.
risa ban: 溶圖麻麻,,隻手冇左忽咁
               美化好...我較喜第二個
Ai ban :整體唔錯'^^  字唔襯...

2007-4-23 08:49 PM 牙盈''
2 個美化都好襯  bg 好靚
risa 的溶得麻麻唔夠自然
右上既白 bh 有點怪
aichan 的自然好多   好靚
2 個字都太 sharp ..  唔太襯

support deVIL =D

2007-4-23 08:56 PM WATERRR
RISA的美化幾好,字麻麻第二個較好
AI的字麻麻,BG好令

2007-4-23 08:58 PM `rachel;
美化麻麻地
CUT得唔好
BG唔錯
字型唔好...唔多襯

CHEM好似好難咁...加油呀

2007-4-23 08:58 PM 蒙妮卡x]`
嘩你 CHEM 好勁! CHEM 王!!
CHEM 係我 PHY CHEM BIO 中最差果科 -3-

2 個既 BG 都好靚 : ]
RISA 的溶圖可以再做得好 D
我覺得冇人影更好 =]
字好立體 XD 我幾中意喎 *V*

SUP

2007-4-23 09:02 PM
[quote]原帖由 [i]`rachel;[/i] 於 2007-4-23 20:58 發表
美化麻麻地
CUT得唔好
BG唔錯
字型唔好...唔多襯

CHEM好似好難咁...加油呀 [/quote]
我冇cut過圖.

[quote]原帖由 [i]bruijn[/i] 於 2007-4-23 20:58 發表
嘩你 CHEM 好勁! CHEM 王!!
CHEM 係我 PHY CHEM BIO 中最差果科 -3-

2 個既 BG 都好靚 : ]
RISA 的溶圖可以再做得好 D
我覺得冇人影更好 =]
字好立體 XD 我幾中意喎 *V*

SUP [/quote]
chem都係計數難dd
有咩唔明都可以問我呀xD

頁: [1]
查看完整版本: 又是bg ban;)