I-See 論壇 » 頭像評評站 » Liar Game

2007-4-22 06:36 PM AR琪
Liar Game

第1集就好正了 erika做得很好
松田的髮型令我有點無言 期待下集

今日整的都很差 美化嘔 -.-

2007-4-22 06:44 PM TWING
ban bg 很美....整個都很美...係美化既色唔太襯

2個美化都幾好呀 //

2007-4-22 06:47 PM RAIKE
美化青返小小更mh :D
BG 很好

美化幾好 . 但黑位冇咁深更自然:D

2007-4-22 06:47 PM RIRIKY
1 美化麻麻 .. 我覺得個人太大 .. 細點會好睇 d ..
美化都很好 .. 第二好像黃了點 .. sUP !

Liar Game 真系好睇唷!TODA 個角色好得意 ..
松田中間分介 .. 超怪 ..
點解覺得好似第二集就完左個 Game 甘?
期待啦‥

2007-4-22 08:21 PM iamBONNIE
nacci ban 很美
bg 好 美化襯
美化唔錯
陰影位無咁黑更好

2007-4-22 09:06 PM 牙盈''
我見到翔太個頭我直程想打佢 =V=
明明翔太就好帥 ...    唉呀不過我都未睇晒 XD

nacci banner feel 唔錯  但人色唔襯底
美化 1 紅左 d 美化 2 黃左 d =D
但都好滑!

support ki :D

2007-4-23 12:00 AM 蒙妮卡x]`
我都有睇 Liar Game *V*
我細佬叫埋我一齊睇既 xddd
ERIKA 係入面好得意呀 *U* 尤其一開始果度 xd 傻下傻下好可愛
哈嚴格黎講第 1 次睇 ERIKA 做戲.. 又幾好戲喎 XD
松田係呢套劇好醜樣 -0- 佢係我心目中既靚仔形象完全粉碎晒 = ="

NACCI BAN 好正 =)
美化 1 紅左 D.. 但很滑 :)
美化 2 幾好 =] 個小朋友既髮型好過癮 xd

sup KI仔! <3

2007-4-23 07:31 PM AR琪
THANK ALL !
[quote]原帖由 [i]R!riKy[/i] 於 2007-4-22 06:47 PM 發表
1 美化麻麻 .. 我覺得個人太大 .. 細點會好睇 d ..
美化都很好 .. 第二好像黃了點 .. sUP !

Liar Game 真系好睇唷!TODA 個角色好得意 ..
松田中間分介 .. 超怪 ..
點解覺得好似第二集就完左個 Game 甘?
... [/quote]
TODA真係好率直 好好戲呀
松田個頭真係好怪 老左好多 =,=

[quote]原帖由 [i]牙盈''[/i] 於 2007-4-22 09:06 PM 發表
我見到翔太個頭我直程想打佢 =V=
明明翔太就好帥 ...    唉呀不過我都未睇晒 XD

nacci banner feel 唔錯  但人色唔襯底
美化 1 紅左 d 美化 2 黃左 d =D
但都好滑!

support ki :D [/quote]
係花樣果時我都覺得佢唔錯
但睇左LIAR GAME的POSTER ,同係劇佢個頭真係冇野講 =X=
未睇晒快D睇啦 好好睇=D

[quote]原帖由 [i]bruijn[/i] 於 2007-4-23 12:00 AM 發表
我都有睇 Liar Game *V*
我細佬叫埋我一齊睇既 xddd
ERIKA 係入面好得意呀 *U* 尤其一開始果度 xd 傻下傻下好可愛
哈嚴格黎講第 1 次睇 ERIKA 做戲.. 又幾好戲喎 XD
松田係呢套劇好醜樣 -0- 佢係我心目中既靚 ... [/quote]
你細佬識野呀 真係好好睇
今季最期待的日劇 =D

2007-4-23 08:58 PM WATERRR
NACCI的BG好令,美化唔錯
兩個的美化好好,SUPPORT

2007-4-23 09:04 PM
nacci的美化唔match feel
淡小小好d

erika同小朋友的美化太黃

2007-4-25 04:05 PM PinKi
1 bg 幾好..美化既色5 mh.. 其他都好正^^
兩個美化都5錯..^^
support ki

2007-4-27 09:20 PM lilyandlily
bg is not bad.....
the colour of the person is not match with the bg........
i think it is a bit red.......
sup

頁: [1]
查看完整版本: Liar Game