I-See 論壇 » 頭像評評站 » 最後 3 日 :]

2007-4-22 03:37 PM wei.
最後 3 日 :]

測驗仲有最後 3 日 =..=

希望快 d 過啦!

兩個 ban 都係幫人整 ge"""

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

twins ban ...........都幾中意個 bg ^v^"""

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

yoshiki ban..............

好次好簡同好怪 !?????

2007-4-22 04:28 PM 冷面笑像
1..影子有點怪...bg好..美化好
2..feeling得..design不錯..他的臉好像有雜色

2007-4-22 04:59 PM 灰;
TWINS的美化唔太襯-.-
BG的很美.但也不襯原圖
字OK
第2個幾型XD
不過好似偏紅了

2007-4-22 06:28 PM AR琪
bg的feel很好 唔要影會好d
ban2 好紅呢 人有d雜點 support : ]

2007-4-22 07:29 PM TWING
2個FEEL很不同呀...

第1個...左上角D字唔要仲好

第2好正...FEEL好好....好型

2007-4-22 08:19 PM iamBONNIE
第一個 唔要影好 d
第二個 feel 正 =D

2007-4-22 09:51 PM RAIKE
TWINS 影有點怪 . 其餘都好
YOSHIKI 的很好 :D

2007-4-22 11:52 PM 蒙妮卡x]`
TWINS 的唔要影更好
YOSHIKI 的 FEEL 超正 *V* 整體很好

SUP 蠢蠢 >W<

2007-4-23 08:51 PM WATERRR
TWINS的BG好令,美化唔錯,框很正
YOSHIKI的FEEL幾正,整體唔錯
仲有幾日測驗,妳要加油呀!!!

2007-4-23 10:00 PM hirochan
TWINS的BAN子IS PRETTY呀..但美化好似有D怪////

2的BAN很正呢..尤其是FEEL呀..很好呢!~!!

2007-4-25 04:03 PM PinKi
twins ban 好正..bg 好令..冇影會令d
2 既feel 好正..
support 蠢!!!

頁: [1]
查看完整版本: 最後 3 日 :]