I-See 論壇 » 頭像評評站 » ♠♠輕鬆

2007-4-21 07:05 PM AR琪
♠♠輕鬆

test完了 某d科都考得ok:em03:

堀北新寫真sweetmagic的圖 . ( 係到賣廣告 )
美化到唔知點咁 =,=
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

toda新寫真New Landscape的圖
喜歡這圖 整得好簡單

最後的美化,都係超差

2007-4-21 07:09 PM em.fling`
戶田;) 簡單就是美 ._.
            第1個BAN簡得很正 -0-!
            第2個BAN好過第3個BAN
supp0rt!x)

2007-4-21 07:11 PM RAIKE
MAKI 的感覺怪怪地
底幾好

ERIKA . 字色麻麻
其他都不錯
之後的 .. 美化都可以 係撻綠光唔自然

AYASE . 幾好 :D

2007-4-21 07:11 PM TWING
第1,2個 .. 係字唔太好 ..

第3 .. 美化光左d ..

美化都不錯呀 ..

2007-4-21 07:59 PM hirochan
1的字效不太好LA....

2的不錯,,,只係都係字既問題....

3的綠光怪咗..BT係原圖..冇計...

美化 IS GOOD~!!

2007-4-21 08:13 PM PinKi
1 幾好feel ..不過字麻麻
2 既色5錯..不過都係字麻麻
3 色有少少怪
4 美化幾好呀 ^^
support ki

2007-4-21 08:45 PM iamBONNIE
第一個 feel 唔錯
字型唔太襯
erika 1 幾好
2 面色太青
美化都幾好

2007-4-21 10:54 PM 牙盈''
maki 既 feel 唔錯  但字唔襯
toda 1st 字唔襯  色好靚
toda 2nd 其實 feel 幾好   但人色青左少少

美化好不錯啦  係眼黑左少少

support =D
我都 dl 左 toda 新寫真啦 XD     好靚 =D

2007-4-21 11:36 PM 蒙妮卡x]`
KI 仔:)
你之前係去上海呀可( 定係北京? ) XD ?!
開唔開心呀 <3 ?!

MAKI BAN FEEL 很正.. 字不太好
ERIKA 第 1 個正 *0*
第 2 個塊面青左 D . . 不過是原圖問題吧 ?!
整體幾好 . . 張相勁靚 XD
AYASE 的幾好 =)

SUP

2007-4-22 10:07 AM cat.
ban1,2既字型都唔太好.. 圖質可以整好d XD
ban3 面上綠色既部分可以再較下..
美化頭髮好似痴埋哂.. 美化時可以擦走/較透明度.. 頭髮既部分
無評既都幾好~

頁: [1]
查看完整版本: ♠♠輕鬆