I-See 論壇 » 頭像評評站 » 畫作 -..-

2007-4-21 12:43 PM RAIKE
畫作 -..-

尋日上 Art 玩左一畫 -,-

今日搵到1年前既圖 0,0
masami x i love you boyz
唔識整 =..=

[[i] 本帖最後由 raikeee 於 2007-4-21 12:44 PM 編輯 [/i]]

2007-4-21 12:47 PM PinKi
1 & 2 色好正..FEEL IS GD
HD 美化幾好
4 & 6 MIX 得好正..
KONNO HD 整體5錯
SUPPORT *-)

2007-4-21 02:04 PM TWING
嘩..艾粒仔...好想要呢...會在那拍呀?

2個整得好好

下面2ban都mix得好好.....尾個人隻衫好搶眼

hd都很好呀....

sup

2007-4-21 03:39 PM iamBONNIE
好靚呀艾笠果個
下面果 d mix 很好呀
最後果個件衫勁sharp wo ~0~
呵呵呵呵呵呵...

2007-4-21 05:32 PM ttsee
[color=#090000]以為你會po畫添

艾粒果個我同學用左黎zip唔知邊本書-,-
二比一好 但右邊唔太match
hd很好 kon既都好好 你整kon真係特別靚
ban3字深色d更好 [/color]

2007-4-21 07:36 PM hirochan
估唔到艾粒同過長澤一齊影過相嫁呢@?

2同1我都覺得好好...hd..feel好正...感覺...soft d...

3的ban for  bid? mix同色都好好...hd 字choose得好正...

長澤的..feel最好///

2007-4-21 08:48 PM RAIKE
thx all

[quote]原帖由 [i]婆[/i] 於 2007-4-21 05:32 PM 發表
以為你會po畫添

艾粒果個我同學用左黎zip唔知邊本書-,-
二比一好 但右邊唔太match
hd很好 kon既都好好 你整kon真係特別靚
ban3字深色d更好  [/quote]
有我都唔俾你睇 卡卡

[quote]原帖由 [i]Tw.inkle..[/i] 於 2007-4-21 02:04 PM 發表
嘩..艾粒仔...好想要呢...會在那拍呀?

2個整得好好

下面2ban都mix得好好.....尾個人隻衫好搶眼

hd都很好呀....

sup [/quote]
我都不知道會係邊度BID -,-
過左UT 先算

[quote]原帖由 [i]hirochan[/i] 於 2007-4-21 07:36 PM 發表
估唔到艾粒同過長澤一齊影過相嫁呢@?

2同1我都覺得好好...hd..feel好正...感覺...soft d...

3的ban for  bid? mix同色都好好...hd 字choose得好正...

長澤的..feel最好/// [/quote]
上年一月 .. 香港上緊 TOUCH
長澤黎HK宜傳 所以就有上HK雜誌

2007-4-21 10:51 PM 牙盈''
你鐘意左整 masami 呀 :D

1) iloveuboyz x masami banner
色好正 design 都唔錯呀
我覺得第 2 個有雜點反而仲正
2) iloveuboyz x masami head
冇框仲好
3) konno banner & head  
我初初以為係你自己架 X)
色好自然好靚   head 既字淺少少仲襯
4) masami banner
mix 靚  色自然   超正!

support =D

2007-4-22 10:05 AM cat.
ban1既2好d, 美化正 : )
head1 清清地幾好
ban2左konno右邊面光左@ @?
head2 quite good
ban3右人塊面好似紅左d

2007-4-22 10:20 AM AR琪
i love的色好正呀
美化好好

hd唔錯 尾果2個ban都很好呀 support : ]

2007-4-22 01:49 PM 牙帽''
頭2個. . .. . =0=. . .怪怪的. ..=/\=""
KONNO BANNER 大字. ..唔係幾岩FEEL. ..XD. . .

OTHER都不錯. .. . .>V<
SUPPORT

2007-4-22 02:50 PM bobo-
[color=#910000]不是UT中嗎?
raike怎麼不是拼命讀書啊@@

我覺得um..i love個個就第2個好d
不過個head就好似正d^3^
kon head個mei fa好好
d mix ban mix得5錯[/color]

頁: [1]
查看完整版本: 畫作 -..-