I-See 論壇 » 頭像評評站 » 艾粒仔=]

2007-4-19 06:43 PM
艾粒仔=]

送人的艾粒///
不過唔講都知送邊個啦...哈哈哈!!!
好嘔的icon一set=-=
美化好差..
艾粒d圖有小小難美...
做圖不勁的人真的做不好..就是我xDDDD:em26:
中未做ban同另一套icon////
等我呢..粒艾粒的人..呵呵

[quote]
[color=Green]朋友請到送區:em24::em24::em24:[/color]

[color=Red]參加左世紀大聯拍人請交拍品
拍品+即叫+底價+規則[/color]
[/quote]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 戎 於 2007-4-19 07:31 PM 編輯 [/i]]

2007-4-19 07:37 PM TWING
好難得見到有標題打艾粒仔..哈

艾粒D圖真係好難整個人認為..好難將唔靚仔既人美得靚D...:em04:XD

不錯的ICON呀...不過有D紅左少少..

2SET都不錯...幾喜歡第1SET第2個的效果 ..

SUP&THX:em28::em28:

2007-4-19 07:47 PM herher``
差唔多兩set1樣 .. /.\
1dd+左bh .. ic0n令d .. 1dd唔match ..
ban好似黑左d .. 美刀黑黑地 .. =0=
ban第2個好d ..
最尾setic0n幾好 .. 第4個ic0n最正 ..
全部design唔錯 .. *V*
supp0rt:]

2007-4-19 11:28 PM
wingyi::
都係比較like叫佢地艾粒仔多過i love you boy'z
圖真的好難美..好多都勁暗=-=
都是wingyi做得靚d..haha

herher""
haha//因為只係加左bh同冇加bh maaa~
ban圖勁難美..我做圖太屎><
尾的都有比心機做///
好love3+4的圖

頁: [1]
查看完整版本: 艾粒仔=]