I-See 論壇 » 頭像評評站 » maths and englishB-]

2007-4-17 11:16 AM
maths and englishB-]

今日的maths..岩岩考完
一生人未做過一份甘easy的maths=-=
我覺得老師真是好好人
之後有四個半小時(小息!?)
返家..玩電腦..姐係而家
等間的eng=-=
今次的eng是paper 4
即是all listening..haha..very easy..

[quote]
[color=Red]是朋友請進這=][/color]
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
[/quote]

做多左三個拍品
一個是大ai的..圖好美//我整得好差=-=
maki一個..是icon.xD
另ping美化///都係美得好差=0=
吉的比其一張原圖大家睇xD
中有個YOSSI的..圖自youtube cap的
圖質好差...美化已經好比心機=-=
用左tt令色對比大d/口\

[[i] 本帖最後由 戎 於 2007-4-17 12:18 PM 編輯 [/i]]

2007-4-17 03:36 PM manki..
可吾可以比AI 呢張圖我= =我太耐無搵AI 了 T_T"

AI 的身不要有紋好好多,, 身太深了"XD

^^"""

2007-4-17 03:54 PM
ok呀..
我msn比你呀..
你有冇on!?
on左hi我@@

2007-4-17 04:16 PM PinKi
AI BAN 美化可以滑D ..
MAKI ICON 1,2,5,6  黃左D..
其他都 5錯啦~
SUPPORT DEVIL*

2007-4-17 05:48 PM TWING
愛的美化滑d更好 .  字不錯呀

icon  2 set 都不錯呀 ..

美化的 第1個  係有d灰

第2個 不錯了 ... 圖好難美 ..

support

2007-4-17 08:18 PM RAIKE
愛第2個好 . 美化OK
1ST ICON SET的 .. 有D灰左 有D紅左
2ND ICON SET ... 美化色OK 圖質是原圖問題
美化麻麻 ..

:)

2007-4-17 09:50 PM
pinki,,
忘了做多次去雜點-0-
不過整左又好似會太模=-=

wingyi..
好憎呢d cap圖==

raike..
有d用左飽和..有d冇haha

頁: [1]
查看完整版本: maths and englishB-]