I-See 論壇 » 頭像評評站 » test tomoro..

2007-4-16 05:45 PM
test tomoro..

做了一個xanga ban..
但做左四個..都唔知用邊個///
因為我的xanga是用黑色做主
所以做到好暗....
另評多兩個簡拍品=]

xanga..
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[color=Red]參加左世紀大聯拍的請於4月20~25日前交拍品比我
拍品+底價+即叫+規則  thx you:em48:[/color]

[[i] 本帖最後由 戎 於 2007-4-16 08:38 PM 編輯 [/i]]

2007-4-16 06:13 PM wei.
XG BAN 我比較中意第一個

整體都幾好呀!

maki BAN 整體都唔錯,框幾好 :]

但係個人個左眼....咁假="=?"?"?"?"

ICON 美化幾好!

2007-4-16 07:42 PM cherrie-v-
OK LA ...
I LOVE MAKI ONE...
MEI FA VERY GD!
SUP!

2007-4-16 07:47 PM cat.
d ban既bg好似好怪咁 =.=..  某幾忽疊加得太勁-.-
maki ban框唔襯
icon唔加紋好d

2007-4-16 11:02 PM
[quote]原帖由 [i]蠢__:][/i] 於 2007-4-16 18:13 發表
XG BAN 我比較中意第一個

整體都幾好呀!

maki BAN 整體都唔錯,框幾好 :]

但係個人個左眼....咁假="=?"?"?"?"

ICON 美化幾好! [/quote]
xanga ban我都用左第一個xD
左眼..等我test完整整=口=

[quote]原帖由 [i]cat.[/i] 於 2007-4-16 19:47 發表
d ban既bg好似好怪咁 =.=..  某幾忽疊加得太勁-.-
maki ban框唔襯
icon唔加紋好d [/quote]
haha.
因為TT有一逹黑左..
我又lazy to改=-=hahaha
thx ping@@

頁: [1]
查看完整版本: test tomoro..