I-See 論壇 » 頭像評評站 » 唷, 我 在 退 步

2007-4-15 10:06 PM manki..
唷, 我 在 退 步

退 步 中 .
低 潮 期/
廢 ban 中."
ps 失 信 心"
算 吧"

先 說 說 自 己"
418 開 始train inG
之 後 既 日 子 就 難 捱 了,
通 頂 返 工, 朝 早 返 工. 夜 晚 返 工,
希 望 以 後 有 緣 再 見, my ps,"

maki 那 張 還 考 慮 del 吾 del 好, 不 好 的 作 all is

2007-4-15 10:08 PM
icon feel不錯   但如果白邊是透明更好xD
miki ban的左下色怪怪地
呢排好多人做risako  0o0
肩膀唔見左//bg好正xD
吉的好正.xDDD

2007-4-15 10:53 PM LaM=]
不是啦 !!'']
你弄的圖很正喔 !!
BG很正 = ))
很喜歡這個ICON..
第二個BAN沒有了肩膀..
有些怪..

2007-4-15 10:57 PM 蒙妮卡x]`
ICON正 =] 如 DEVIL 所講,, 冇白邊更好
MIKI 的 左邊膊頭黑左 D.. 整體不錯呀
RISAKO 的多返少少膊頭更好
吉的超正
MAKI 的激正 *V* BG同美化都一流 =V=
千萬唔好 DEL 呀 =V= 唔可以咁浪費 D 好野的

SUP MANKI :)
別放棄!

2007-4-15 11:29 PM bobbycute
icon,,like devil,白邊變透明更好
miki ban,,左下角有點怪
rosako ban,,擦得勁左d,問題同上
[color=#ff00ec][b]我的美美吉ban[/b][/color],,我愛ki>//////<
maki ban,,正啦唔使講XD

THz and SUp ki*,,=]

2007-4-15 11:37 PM manki..
thx all cm"

吾去白邊因為我lazy@@++

2007-4-16 12:00 AM wei.
ICON 同 吉 BAN 都幾好呀 :]

MIKI BAN 我覺得右人可以整低小小......

ROSAKO BAN 都唔錯!

MAKI BAN 人面個 D紋可以擦走小小,,
整體幾正!

2007-4-16 01:37 PM hirochan
icon框好正..美化都好古典feel..十分正~!!!

1的tt同美化好match..maybe人既飽和度可以高返d..

2的...bg可以淡d...

3跟4的很好~!!好正....尤其是係色同tt..sup~!!

2007-4-16 05:39 PM Kathy..
ICON那個正!
2美貴個中間既藍光有D怪
之後果3個都很美啦^^
SUPPORT!

2007-4-16 09:41 PM 牙盈''
唷大琪 ..     我都覺得自己這陣子整東西好爛 ya ,,
怎麼辦 ,,

icon 色好正
miki ban 中間光有點怪
risako 的 feel 好不錯   但可能沙子不適合這種感覺 XD
吉的超正!
maki 的 feel 跟 design 也好棒  色實在好特別!

support 大 ki =D

2007-4-16 10:00 PM `rachel;
ICON既色都DS都好好
透明BG會好D

BAN既美化好正
BG亦好令
最愛MAKI那個

2007-4-17 05:45 PM TWING
o. 琪要努力上班呀 .. 我們都等你下次的ps作呀: )

很喜歡maki 那ban呀 .. 好正呀 ..

all design is gd .

support

頁: [1]
查看完整版本: 唷, 我 在 退 步