I-See 論壇 » 頭像評評站 » 這是我x)

2007-4-15 03:32 PM
這是我x)

做左個ban.
做左一set用我的相做的icon..haha..
用作xanga用的xDDDD
嘔心的樣子...請預備嘔吐袋@@
ping
ai ban的紋是加上去的@@+
唔記得mika icon評過未=-=
琴日buy左mika的雜誌...哈哈..好hapi...!!!
是PS...55大元..今個月buy雜誌用左200元=口=+
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 戎 於 2007-4-15 04:47 PM 編輯 [/i]]

2007-4-15 06:50 PM TWING
ban人有d變左樣咁 .. 唔似小愛既 -0-

整個ban 可以整光d ... 第2個較好

icon美得不錯 ..

不過mika 既有d美得勁左d ..

2007-4-15 07:24 PM AR琪
BAN好暗 光D會好D 襯D
ICON 尾果2排 美化太紅 : ]

2007-4-15 07:27 PM 牙盈''
yeah 這是你 =D
ai banner 人暗左 d
icon 美化整體都係紅 / 紫左少少
但我覺得色唔錯

support =D

2007-4-15 08:26 PM
wingyi.
haha..因為用tt時都懶得整光佢xD
mika的都用了令圖好紅的飽和(度!?)

ki..
全都用了飽和[度??]

ying..
對//這是我..嘔人一個//
icon都用了飽和x

2007-4-15 08:27 PM bobbycute
ban,,tt好似好厲害咁
好點暗
iconz x devil,,最後一粒有點恐怖的感覺
iconz x mika,,第三行一、二較紅

sup devil,,=]

2007-4-15 08:39 PM S-ECRET;3
ban is good but暗
i con is good..fanison is wondful
sup
sor..i know you don't like me

2007-4-15 10:11 PM manki..
AI 太暗了, 鮮返D 好D.

ICON SET"
MM..美化統一點更好"

2007-4-16 12:04 AM wei.
AI BAN 可以整得光返 D.....
第二個好D :]

ICON 全部美化都幾好!

頁: [1]
查看完整版本: 這是我x)