2007-4-14 02:40 PM
test.

[color=Red]參加左世紀大聯拍的請在4月20-25日之前交
拍品+底價+即叫+規則:em23:[/color]

今日開始要好好好努力溫書呀..
溫maths=口=
突然唔記得比例點計..
失敗呀=-=

這些都是我琴日在5小時之內完成的
雖然好少時間=-=
但意外地做左好多唔同的feel.
有好多都是我以前未做過的..
嘔ban好多個..請ping

個人好喜jill同kira的那兩個
kira的雖然好暗..好模//
但我好like個個feel.xDDDD
jill的是新的做法=-=簡簡的
fiona bg ban我都喜...因為個個色我好喜;]

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結
請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 戎 於 2007-4-14 02:42 PM 編輯 [/i]]

2007-4-14 04:26 PM PinKi
1 美化暗左d..feel 幾好
2 色有d怪
4 幾好" `美化都5錯
5 美化麻麻..幾有feel"
fi 同 春既都幾好*
support devil*

2007-4-14 04:27 PM em.fling`
靜系評我個個 xd
喑同模又吾系吾得既 ;]
反而 match 返 tim `
字蠻 match 的 ;)
sup!

2007-4-14 05:40 PM NumberOne:D
五個鐘可以整咁多果然係高手!我一個鐘整得一個咁大把/3\
第一個BAN YOSSI隻眼附近咁黑既?
好鐘意RISA果兩個!
你D懷舊FEEL整得好好.
全部都美得好白.

2007-4-14 06:13 PM 喵喵..y]
吉的我只能說:型-v-
2.3的色唔係咁好..
risa bg ban人同bg好似唔係孚襯
字唔好,,,搞到個bg好空//
risa bgban後的,,,睇唔到係物東東-v-
之後的唔識ping=0=
fiona的都ok,,but美化白D好D-.-

2007-4-14 06:44 PM iamBONNIE
好多都太暗了@@
janice , eri mix 一般
fi ban 面色暗

2007-4-14 07:26 PM RAIKE
整體字唔多好 . 色調一般
yossi 美化暗左d
risa 和 fi ban bg既光怪怪
chinami 膀頭黃面紅
janice 同 eri 的 mix 見到接位
reita 隻色唔好 .
炎先生icon 好黑好深
twins icon 灰左d .. gill hd的美化麻麻
risako 同 yui hds 既美化都幾好

2007-4-14 10:23 PM AR琪
2,3的太暗
3的色很怪 eri的唔錯
jill的都係太暗 字唔係咁好
1 icon 太暗 2的太紅
hd :: gill的太紅了

整體色係比較暗 : ]

2007-4-14 11:47 PM 蒙妮卡x]`
ERI 同 JILL 的我覺得兩個人唔好痴咁埋好 D =]
CHINAMI 的 MIX 得好好!!
TWINS ICON 灰左 D
GILL HD 美化紅得制
其餘果 D 都幾好 =D

SUP!

2007-4-15 02:05 PM TWING
ICON不錯

HD 係嬌個美化過火了 ..  ..

BAN 1 , 2 ,5 ,9 ,11 都不錯 ..

3 , 6 , 7 ,8 個人不太喜歡美化既色

BG BAN 既 係 FI 個美化不太襯 ..

頁: [1]
查看完整版本: test.