2007-4-13 11:47 PM Demon.
HA~!

之前的作品 ..在趕功課中完成GIFHD ..*V*

2007-4-13 11:53 PM 冷面笑像
1&2..我比較喜歡1那個..2那個慢...design不錯..美化很好
3..美化很好..
4..整體feeling不錯
5..不用加影子都很好..支持

2007-4-13 11:56 PM 蒙妮卡x]`
GIF HD很正 *V* 勁多野睇 XD
DES 很好 =] 第 1 個的特效( 唔知係咪咁叫 = = )比較 MATCH呀..
第 2 個有點太慢
之後其餘的都很好 -,- 唔識評了

SUP =]]

2007-4-14 12:20 AM v仔.
個GIF HD 好得2牙! [1較好]
others overall:
feel正美化好!^^
sup m0m0.

2007-4-14 10:51 AM herher``
gif第1個令d ..
第2個覺得太慢 ..
刀話m0m0整hd最棒^v^!
ban刀係唔太鐘2d橫紋 -3- 橫紋 tt =3=
+橫紋ttge話 .. 影個到刷埋d橫紋好d .. xD
supp0rt :]

2007-4-14 12:02 PM
gif果個好似快d好d ..
第3個hd好似有d簡 ..
第4果個hd 幾好 ..
個ban好型 *v* xd

2007-4-14 12:15 PM wei.
頭 2個 gif hd 我比較中意第一個!

第二個我覺得閃得無咁好 :)

之後個 d 都好好 ^v^!

2007-4-14 04:28 PM PinKi
d gif hd 好得意..ds 幾好wor..
ruki hd 字麻麻
reita hd 幾好..
ban mix 得5錯..整體都幾好
support momo!

2007-4-14 05:37 PM NumberOne:D
d gif美得好正!
第一個d圖排得好match..好得意.
其他全部都好靚;D

2007-4-14 07:31 PM RAIKE
1 的閃法較好 .. 美化重d仲得
ruki hd .. 美化可以更好
reita hd 幾好
ruki .. 中間幅圖隻手透左d黑色怪左 d .. 右邊的影深左d .. 其餘都ok 美化都幾好

2007-4-14 08:37 PM em.fling`
靜 系 評 RE!TA 的 HD *V*

框 很 MATCH ,,

字 型 效 果 和 字 型 也 MATCH *

美 化 { 正 } `

2007-4-14 09:25 PM PUI.
美化很好...gif的好正*3*
mix得好好t^t ..最尾個字唔襯
support mo虫:p

頁: [1]
查看完整版本: HA~!