I-See 論壇 » 頭像評評站 » 東京鐵塔.

2007-4-11 04:18 PM hirochan
東京鐵塔.

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

全部都係拍品來的..勿盜圖!

2007-4-11 04:36 PM
hd的字完全唔match.
07bg ban.美化同bg唔match
ryo ban.左邊的bh唔多match
之後的.美化有點怪
07 blue bg ban.字色唔match bg.美化唔match bg
word ban.字太實色
reina bg ban.人模左d

bg好美.字用得都不錯..
唯色有點怪..

2007-4-11 05:19 PM RAIKE
HD 字唔好
REINA 美化深左小小 其他幾好
RYO BAN 字唔 MH
關8 ... 不錯 { 但有誰BID -0-}
再之後的REINA .美化唔MH  右圖的面透左
字 BAN 字型可轉
REINA 字效可以再改 .. 唔使咁多影
整體不錯

:)

2007-4-11 06:13 PM TWING
hd 字 色唔太襯 ..

ban1 的bg不錯 ... 但美化怪怪地咁

2既很美呀

3 , 4 ..  都是字不太好姐

字ban很好

田中既 ... 頭髮度有d假假地咁 .. 係特登既?...不過整體都不錯呀

sup

2007-4-11 06:38 PM Laics
eito ♥
美化不錯哩!
村上同Maru中間撻light tt有d怪..

2007-4-11 10:48 PM PinKi
HD 字 5 mh
d bg 幾令...
第5個ban 字色5 mh..
ryo ban 同最後的reina ban5錯..幾令呀
整體都很好呀
support hiro ya!!!

2007-4-12 02:35 PM 冷面笑像
1..美化很好..可加框
2..美化好...不加內發光...刷去她頭上的星星
3..美化nature...不加未bh
4..美化nature...bg不錯
5..美化少少黃...不加星星...bg可以貼近她一點
6..bg不錯...字可放高一點
7..bg可以貼近人一點..mix is ok..美化ok

頁: [1]
查看完整版本: 東京鐵塔.