I-See 論壇 » 頭像評評站 » 痛痛痛痛痛.. . ... ... .. . .

2007-4-11 09:51 AM
痛痛痛痛痛.. . ... ... .. . .

而家個肚好痛-口-
就死la/口\
整左NewS的icon...好簡..色好怪-0-
唔多kato這髮型..有點怪,,
之後是拍區的sayu,,
這個我覺得整得不錯xD
中有2個呀gill..mix得mama呢T^T

[color=Red]join了世紀大聯拍的朋友請在4月20日前交拍品+底價+即叫+ruls[/color]

2007-4-11 01:30 PM bobbycute
news iconz,,山p和尾二的色較怪
sayu ban,,好靚^V^
gill ban,,面較暗,,
請問又是tt問題嗎?

SUp*,,=]

2007-4-11 02:17 PM
[quote]原帖由 [i]bobbycute[/i] 於 2007-4-11 13:30 發表
news iconz,,山p和尾二的色較怪
sayu ban,,好靚^V^
gill ban,,面較暗,,
請問又是tt問題嗎?

SUp*,,=] [/quote]
haha..
今次不是了..
呢張圖好難美...
比我整到有小小暗暗的=/\=
有點失敗的說

2007-4-11 07:01 PM TWING
sayu 的很美呀

嬌個美化怪怪地

icon係尾二個紅左d姐

o .. 我不能參與拍了 .. 因為之前整d bid品太樣衰被del 晒了 .. sor ..

2007-4-11 07:30 PM PinKi
icon 都5錯呀!!!
sayumi ban最令..色幾mh ban
gill 既美化灰左少少..
support devil!!!!

2007-4-11 07:52 PM Kathy..
icon唔錯~
嬌的des幾好..但美化濛左dd
sup

2007-4-11 07:55 PM iamBONNIE
icon 美化紅左d
sayu ban 右面幾好
左面頭髮既位怪怪地
gill 都 ok . 右 gill 矇左手矇左d

2007-4-11 08:51 PM
wingyi..
不怕呀.xD
wingyi做的作品都不會太差la
hahaha=]

pinki..
gill太灰/口\我做好左都覺..
但改左又太黃

kathy..
美化模係因為要圖質..haha
都是太模了T^T

bonbon..
gill的右邊=口=
我整好左之後都見到..失敗

2007-4-12 12:59 AM Laics
sayu ban 美化暗左d
tt太搶 x)

2007-4-12 02:37 PM 冷面笑像
1..美化全都有點暗
2..bg不錯..美化暗.
3..美化不夠滑(左邊)...右邊那個有點模糊..

頁: [1]