I-See 論壇 » 頭像評評站 » Goodbye Days......

2007-4-9 12:02 PM bobbycute
Goodbye Days......

除了Goodbye Days之外,
我仲想推介多首YUI的勵志歌:
Tomorrow's Way!
LINk:
請切換完整版來瀏覽圖片和連結
是fiona的dear fiona的原裝版本,
但邊個唱得好d,
唔使講啦下嘛............= =''
[color=#ffffff](當然是YUI啦>.<)[/color]

之後一個yui mix ban一個word ban,,
Yui mix ban係試驗品,
整整下YUI好貞子feel:em35:
請問大家有冇解決辦法:em01:
另外就是與瑩瑩共用的字ban,,=]

[[i] 本帖最後由 bobbycute 於 2007-4-9 12:40 PM 編輯 [/i]]

2007-4-9 12:07 PM kar.
ban 不錯 , 但個人就濛濛地

字ban 的 bg 深淺不太特 出

2007-4-9 12:13 PM AR琪
ban底幾好 人模糊左d
字ban的字一般 : ]

2007-4-9 12:36 PM 牙盈''
底幾好幾襯
美化已經很不錯
人色可以較冇咁藍 , 會襯番個底同自然 d  :D
字不錯!

support :D

2007-4-9 01:22 PM RAIKE
底幾好 . 但美化有點唔MH
整體幾好

字 BAN
字型一般 底幾好
:)

2007-4-9 01:56 PM Carpi.
美化好似白左D .3.
個人太矇啦..字不襯

我鍾意你個字BAN
冇咩可以批評的啦=>

2007-4-9 03:16 PM 蒙妮卡x]`
1 - 底幾好呀,, 美化可以冇咁藍
    字用下字效可能更好
2 - 字 BAN 底幾靚,, 可用字效 =]

SUP!!!

2007-4-9 05:14 PM TWING
第1個 .. bg幾襯 ... 係美化朦左d咁

字ban .. bg 很好 ...  細字唔太好...

2007-4-9 05:52 PM WATERRR
BAN的美化朦左D,底幾好
字BAN BG幾令,字麻麻

2007-4-9 09:41 PM Tigris`翼仔:
我覺得唔錯呀
MIX得幾好
好似兩個人一齊咁
個BAN D字用少少特效會好D
銳化左之後就更好啦-V-

2007-4-10 01:45 PM 灰;
美化濛了點.
字ban還可以.bg不錯.sup

頁: [1]
查看完整版本: Goodbye Days......