I-See 論壇 » 頭像評評站 » 안녕하세요.

2007-4-8 11:08 AM cat.
안녕하세요.

請切換完整版來瀏覽圖片和連結  請切換完整版來瀏覽圖片和連結 請切換完整版來瀏覽圖片和連結 請切換完整版來瀏覽圖片和連結
我呢個唔識整icon既人竟然呢排係咁係度整icon =.=

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

同埋10年如一日既banner -_- 好難美化 ~~ 差

美化 = ]

[[i] 本帖最後由 cat. 於 2007-4-8 12:05 PM 編輯 [/i]]

2007-4-8 11:10 AM CHARMAINE晴
美化好正!

第2個ICON最好..因為好清晰見到個明星...第4個ICON好有FEEL

字BAN最美

SUP

2007-4-8 11:33 AM lilyandlily
icons d design is very good ar
word ban background is good(always ga la><)
Ai ban......ai is too big.....so it is difficult to mei fa..........i think

2007-4-8 11:33 AM RAIKE
ICON 很好
字 ban都是
ai的 . 下巴位有小小雜點
美化也好

2007-4-8 12:02 PM hirochan
我覺得樓主弄的ICON很特別呢...

同其他的ICON不一樣..很有STYLE..//WORD BAN 今次好似係新款呢...

我覺得咁既WORD BAN好鬼正...尤其是係個底底....

BAN還是一樣美MA....美化一樣..GODD~!!!十卜^^

2007-4-8 12:20 PM AR琪
ICON好特別
字BAN好正 底很好
BAN的FEEL好好 美化都是 : ]

2007-4-8 12:24 PM ttsee
[color=#000000]sample字唔太match (防盜?)

icon1 白色圓點去左會好d
其他都幾靚
ban bg好好 好有feel 美化很好[/color]

2007-4-8 01:20 PM wei.
ICON 同字 BAN 都好正 :]

AI BAN 個 BG 好靚!

AI GE 美化都好好 !

2007-4-8 01:41 PM iamBONNIE
icon 好靚
des 很特別
字ban很好
ai ban . 唔錯呀幾好
美化很好

2007-4-8 02:24 PM LF!CINDY..=]
真係勁鐘意你整既BG -0- 好靚 ..
美化好掂..正 !

2007-4-8 02:30 PM WATERRR
ICON好正好特別
字BAN BG好令
AI BAN的BG好令
美化盡力了但美得很好
AI的美化很好,SUP U

2007-4-8 03:45 PM TWING
cat整的icon與人特別不同...好正...特別係你用緊個

字ban bg 正

ai ban 下巴位怪怪地 咁... 其他都好正

美得好好

2007-4-8 04:39 PM RIRIKY
ICON 的 DES 都好特別 .. 好正 ,,
BG 超美 ..
美化都白了很多 .. 色很美 ..sUP
CATHY 是要開 BID 嗎 ?

2007-4-8 06:35 PM 蒙妮卡x]`
咁都叫唔識整 ICON ?! 唔好講笑啦 XD
很美呀 =] 但 SAMPLE 字不 MATCH
字 BAN . BAN 都係一貫的好 =] BG 好靚
美化超勁 XDD

我想問 TOPIC 句韓文點解 XD ?!

SUP!

2007-4-8 06:57 PM Kathy..
icon全部都很美*v*
之後2個bg都很好
美化色好靚~*v*v*
SUPPORT!

2007-4-8 07:06 PM em.fling`
10 年 如 1 日 既 BANNER 的 BG 很 美 .3.`

美 化 不 錯 ..

主 題 名 是 否 您 好 !?

2007-4-8 09:18 PM PinKi
all icon 都好美..同ds 都好正..好有feel!!!!
bg 好惦..好令
美化都係..好正呀!!
support cathy!!!~

2007-4-9 10:42 AM 冷面笑像
1...整得不錯,,,nature
2...bg不錯,colour很豐富...字可以大點
3...刷去她頭上的紋...美化有點雜色
4...美化nature

2007-4-9 12:45 PM 牙盈''
唔係呀 icon 好特別
好華麗既感覺
色都唔錯
bg 同字 ban 一如以往既靚 :D
字 ; BG ; 色 ; 美化 都好 match!

support :D

頁: [1]
查看完整版本: 안녕하세요.