I-See 論壇 » 頭像評評站 » Trick or treat

2007-4-7 11:15 PM ttsee
Trick or treat

[color=Black]icons - all satisfied except the first one
請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結

simple hds
請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結

xanga ban (the right top corner not gd-,-)
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

同場加映 扮貞子 =     =+
請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/color]

2007-4-7 11:21 PM RAIKE
miss tan 你嚇親我 -0- 個個貞子

xg ban 除了右上都好
icon 美化很好
hd都正 第2個感覺正d xp

ohohoh :)

2007-4-7 11:23 PM 魚`}
個人認為美化不錯,
第二個ic0n有點光,
HD真的很簡-V-"
XG ban很單,
+oil

P.S.想看看那幅扮貞子圖,先問句,恐怖嗎?

2007-4-7 11:23 PM bobbycute
都未到萬聖節???

iconz,,我覺得冇問題

hd,,第一個面較暗
兩個都橙左d

xg ban,,美化配合到個bg

SUp*,,=]

2007-4-7 11:27 PM 牙盈''
how come ........   好恐怖呀 :DDD
睇睇下笑左出黎 -v-
wowowow 幾正呀 :D

icon 一貫靚色調
hd 紅左少少
但 feel 很好
banner 很正  係 rt top 既位差少少 X)

support :D

2007-4-7 11:35 PM bobo-
系第一個icon面有達5同色
第2個好光~_~
head兩個都ok
ban其實好好不過ar sa塒面有少少黑左條邊@@

2007-4-7 11:51 PM ttsee
[color=Black]thanks for leaving comments  

[quote]原帖由 [i]FiSh‵[/i] 於 2007-4-7 11:23 PM 發表
個人認為美化不錯,
第二個ic0n有點光,
HD真的很簡-V-"
XG ban很單,
+oil

P.S.想看看那幅扮貞子圖,先問句,恐怖嗎? [/quote]
恐唔恐佈好主觀 ...[/color]

2007-4-8 01:49 AM 蒙妮卡x]`
ICON,, 第 1 個真係比較唔好
其他都好靚!
HD 都係靚色 =] 第 1 個好 D 我覺得
BAN 左面有少少黑邊,, 不過整體幾好 =)
始終唔知右上有咩問題 XDDD

扮貞子好正!!! *U*
SUP!

2007-4-8 12:24 PM AR琪
ICON很好
BAN美化紅左少少
BAN一貫的美 美化襯 : ]

2007-4-8 01:16 PM wei.
HD 同 ICON 都整得唔錯呀!
美化好好!
BAN 美化好襯*整體都好 :]

扮貞子@@?好奇問下....個個你黎架!?

2007-4-8 01:51 PM iamBONNIE
美化很好
icon顏色很好看-.-

負子都幾索@@

2007-4-8 03:50 PM TWING
ban好正
上面所有美化 .. 色都好好 .. 人好滑

貞子小姐  .. 睇完覺得佢係我後面咁....xD

好得人驚呀

2007-4-8 03:56 PM WATERRR
icon色好正,美化都好正
ban美化好正,兩hd美化好正

2007-4-8 07:30 PM manki..
ban 好正. 感覺好似 假feel,xd,但吾錯.icon 也很好r.

ps,我不敢看張野.我太怕了,,xd

sup,

頁: [1]
查看完整版本: Trick or treat