I-See 論壇 » 頭像評評站 » 停電 ..

2007-4-4 10:48 PM 淋:)
停電 ..

今日屋企停電 ..
爆晏先有返 !! =3= ''
開返封曬塵既ps ..
有d 自己都幾中意 ..
嗚 .. 美化仲係咁 ..

天日返大陸拜山了 .. =3=''

--------------------------------------

亦儒的ICON 不加名 .. [會影衰曬''=3='']
MAKI HD 蠻喜的 .. 不知那個好呢 ??

[[i] 本帖最後由 `MAK-!YEE.. 於 2007-4-4 10:49 PM 編輯 [/i]]

2007-4-4 11:10 PM iamBONNIE
唇深色了點
ban mix 一般
左面有點不太 mh
maki hd 字不太襯
icon 矇一點更好看

2007-4-4 11:10 PM RIRIKY
ICON REINA 同 AI 的咀太紅 .. ERI 的比較黃 .. 其他都不錯 ..
MIKI 的 DES 很不錯 .. 旦字麻麻 ..
亦儒的好似好假甘 ..
MAKI 的字麻麻 .. sUP !
-------------------------------------------------------------
拜山 .. 對我黎講都好似幾陌生下 ..
我由出世到依家都好似未拜過山 ..
呀媽話咩邪咩相沖甘 .. O哂 ..
祝你一路順風 .. 吾好吾捨得走入埋去住 .. 哈哈 !

[[i] 本帖最後由 R!riKy 於 2007-4-4 11:11 PM 編輯 [/i]]

2007-4-4 11:16 PM 淋:)
RE`   R!riKy  

... 果到景色優美 .. 山明水秀 ,, 可能真係唔駛得走 *0* ..
冇寄好用MA .. E 個點點好像挺可愛 =3=''

2007-4-5 01:04 AM 牙帽''
田中I的ICON美化紅左. ..=0=. .. .OTHER都不錯. . .XD
MIKI中間光了點. . . .>V<
SUPPORT

頁: [1]
查看完整版本: 停電 ..