I-See 論壇 » 頭像評評站 » 做功課 =,=

2007-4-3 11:27 PM RAIKE
做功課 =,=

給別人的
算啦 聽日從museum回來先重整 -,-

12 天的功課: 中英數都係今日俾
CHI - 短文
CHI - 廣泛閱讀
ENG - WS { 32版紙 } - 差6版半就完成
ENG - WB CH.6 - 完成
ENG - Grammar Book CH. 1 + 2
ENG - DICTATION CORR. -完成
ENG - Presentation 講稿
ENG - ERS{12 REPORTS}
ENG - TSA  - 完成 READING .. 差LIST.
MATHS - TSA { 2 REVISION EX.s - 14PAGES } - 完成
GEOG - QUIZ CORR. - 完成
HIST - WB { 忘了帶 }
Civi ED. - PROJECT
ART - 畫 -,-

我居然做到咁多 -0- 奇蹟

2007-4-4 12:25 AM manki..
個人怪怪的甘ge= =

同以前有d 吾同bor

甘多功課=口=||

2007-4-4 12:30 PM TWING
多到不得之了呢   但都做左好多
好彩我統測後放假  一樣功課都冇 -0-

ban有些速度感 .. 字不錯呀..不過人口裡特別紅了咁 .. 怪怪地

2007-4-4 01:31 PM 牙盈''
嘩好多功課啵   大家同病相憐!
難得你有心機打晒出黎呀 :D

對   什麼叫 ERS 有 12 個 reports !?
ERS 要做咁多架咩

動感 feel 唔錯   光度都幾好
但人色都係可以實番少少  深番少少  做個對比
字色可深番少少

要努力啦天才拉奇 xD
白痴盈支持你呀   哈哈哈 :D

2007-4-4 01:55 PM iamBONNIE
顏色 字很好看
這種感覺很好
不過個口入面紅左一費 -v-

2007-4-4 06:49 PM 蒙妮卡x]`
我都係好多功課 -口- 唉呢個都唔知咩假黎 - -