I-See 論壇 » 頭像評評站 » 21/4 want to go disneyland ..

2007-4-2 06:48 PM TWING
21/4 want to go disneyland ..

4月21日903迪士尼突襲 .. 好想去 .. 但點會有錢呢 :em01:

算啦!!

冇樣睇既hd .. 愚樂iloveu 收視高...真好了...奴b的won ei太正了
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

幫人整的嬌 ...  美化其實想襯番 bg .. 但 整 左 唔 多 掂 ..
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

自己的 .. 怪色體 ...本來幾鐘意的 .. 但色好怪 ..

[[i] 本帖最後由 Tw.inkle.. 於 2007-4-2 06:56 PM 編輯 [/i]]

2007-4-2 06:50 PM RAIKE
KYOKO 的十分好
GILL 的美化感覺上光左
HD都好 :)

尋晚笑到我肚痛 XP

2007-4-2 07:35 PM wsyan.
好像很多人弄這張圖xd gill 的 :)
美化match bg;
很好;
hd 有feel
last的只覺得人色不太自然;旦match bg. feel
sup:)

2007-4-2 07:47 PM 牙盈''
真係尋晚睇到眼淚水都漂埋 -v-
係唔係係你叫乜名呀 :D

去一次迪迪尼真係好貴 Orz

head 色正
gill banner 美化橙同光左少少
kyoko banner 色 effect 超正  好 match!

support

2007-4-2 08:23 PM bobbycute
yesterday睇左queer eye
今日先down返艾粒黎睇

gill ban,, 美化紅左少少
last ban,,燈籠好盞鬼(??)
整體感覺好得,,

Sup*,,=]

2007-4-2 08:43 PM cat.
ban1美化光左d, 側面好似太黑 *o*
ban2好正 LOL 忽忽都咁襯 XD
SUPPORT

2007-4-2 09:41 PM Kathy..
won ei同你個太空總處果度勁好笑XD
GILL美化好似光左D
KYOKO那個美化很特別=)
SUPPORT!

2007-4-2 09:59 PM hirochan
hd美化很好...

GILL的黃咗..但美化真係同個BG好MATCH..FEEL好正...

3的很美..成個FEEL都好襯///

2007-4-2 10:02 PM PinKi
個hd 5錯 ar
GILL BAN 都幾令..不過光左DD.. BG 好型
KYOKO BAN 正呀..FEEL 好正..
SUPPORT.*)

2007-4-2 10:08 PM wei.
HD 同嬌 BAN 都唔錯呀 :]
KYOKO 個個 BAN 整體都好好呀......

但係個人個嘴周圍 D 色怪怪地....
紫色左!???

2007-4-2 10:45 PM iamBONNIE
head 唔錯
gill ban 圖襯底圖呀 !:)
kyoko 色好靚 ^0^ 美化很好

2007-4-3 12:17 AM 牙帽''
好鍾你整比自己果個BANNER. ..=0=
勁多色. .我鍾意. ..XD. ..
GILL有小小唔係幾MATCH D 色. ..
對. .TV好好笑. ..笑死我琴晚. ..
SUPPORT

2007-4-3 12:21 PM bobo-
mei fa ho ho ar
好有夢幻feel
牙gill個個有d 5似佢

2007-4-3 03:34 PM WATERRR
HD好正
GILL的美化幾好,光左DD
KYOKO的色幾正,美化唔錯,SUP
琴晚愚樂iI LOVE U勁搞笑XD

頁: [1]
查看完整版本: 21/4 want to go disneyland ..