I-See 論壇 » 頭像評評站 » 孤單北半球  那南半球就不孤單了嗎…

2007-3-30 10:55 PM RAIKE
孤單北半球  那南半球就不孤單了嗎…

聽返依晨首孤單北半球

今年崇拜冇左 CHOIR 唱歌 -,-

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 raikeee 於 2007-3-30 10:57 PM 編輯 [/i]]

2007-3-30 10:59 PM bobbycute
美化得
但其實我認為白左d,,

下面ban筆記簿形式好特別!

我都係覺得林依晨首''惡作劇''好聽XD
你有冇睇過孤單北半球個mv??

SUp*,,=]

2007-3-30 11:01 PM ttsee
[color=#000000]個topic咁悲

ban1頭髮美化有d怪 其他很好
ban2好似女人 嘴太紅[/color]

2007-3-30 11:21 PM 牙盈''
1st 色很好 尤其 shirt 部分  眼部分有點怪
2nd 的小山唔同樣既 =V=
色同唇對比有點怪   但 design 很好

support RAIKE ~

2007-3-30 11:29 PM iamBONNIE
我聽梁靜茹果首的 -_-

banner 顏色很好看
第一個 面色很好看
第二個 很好

2007-3-31 10:08 AM janice_wingyan
think the song is good ga!!

2007-3-31 10:19 AM AR琪
1,很好 美化好棒
2,design 很得別
人的眼睛比ban1小很多 : ]

2007-3-31 01:16 PM manki..
美化幾好,但好似白R..( 我電腦問題吧, )

DS 不錯.個FEEL 好鬼死正.:D

2007-3-31 02:30 PM hirochan
KOYAMA呀,,,好可愛呢...

1的...美化好靚...FEEL都好正^^

2的好似本簿咁..好得意呢...字好可愛~!!

2007-3-31 03:43 PM 冷面笑像
1...整體上美化很好..
      簡單nature

2...很好的design.
        美化nature

2007-3-31 03:49 PM TWING
美化都好好

第2個字麻麻

2007-3-31 05:39 PM miss.stephy
好鍾意簡feel...第二個好自然...好美...字型也好呢!!

頁: [1]