I-See 論壇 » 頭像評評站 » 田中小帽重出江湖

2007-3-25 10:53 PM 牙帽''
田中小帽重出江湖

好耐冇開過POST真係=0=
上次開申POST仲未整哂. ..
對不起. ..我100個唔得閒真係

LEI2個BANNER. .都分開左2,3日整. ..
幾噤無奈. .

我仲開多左個POST. ..
有時間的話. ...回下我個POST=0=. ..
唔該哂. ..XD. .... . . . . .
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

4月噤多日唔洗返工/返學. . .
唸好左去邊未先. ..我. ..去搵KIIIIIII仔. ..XD. ..MC我黎喇. .. .

2007-3-25 10:58 PM manki..
你過到泥記得打比我r. 你有我電話家拉.
你吾打比我.我吾理你家 - r -

框不好唷.不加更好r..

2007-3-25 11:13 PM 牙豆''
肥帽帽你又去mc-_- ..
搞錯等埋我啦.

又去搵ki仔-_- 哎. 我又想見下ki仔.xd

吾. 吾系吾靚.
不過鐘意你以前既作風.

2007-3-25 11:32 PM 蒙妮卡x]`
底幾靚呀,, 感覺幾舒服
但 第 1 個字 不 MATCH
同埋框框轉轉更好呀 ; ]

唉復活節假勁多野做 -3- 唔開心 XDDD

SUP! :em11:

2007-3-26 12:05 AM manki..
[quote]原帖由 [i]牙豆''[/i] 於 2007-3-25 11:13 PM 發表
肥帽帽你又去mc-_- ..
搞錯等埋我啦.

又去搵ki仔-_- 哎. 我又想見下ki仔.xd

吾. 吾系吾靚.
不過鐘意你以前既作風. [/quote]

來吧!!CALL ME=V="
系咪先..幾時R?
澳門歡迎你-V-

2007-3-26 06:54 PM RAIKE
框的問題
2 的字唔描更好
其他都不錯:)

2007-3-26 07:01 PM
字用得mama
美化ok   cut得唔係甘好
hat tanaka.xD

2007-3-26 07:46 PM TWING
字同框框都不太好 ...  唔加框可能更好 ..

2007-3-26 07:52 PM 牙儀''
哎吖吖 .. 去澳門呀?
預埋我啦 . 我又要去呀 xd
呵呵 ..

比較中2第2個 .. 框跟ban不襯 ,

頁: [1]
查看完整版本: 田中小帽重出江湖