2007-3-25 04:37 PM RIRIKY
uT

可惡的死uT  . .
上學期的成績實在太爛 . . 下學期要加把勁了!
電腦的誘惑 . . 也確實難纏 = =
超草率整左個 hD . .
毫無特別 . . 失敗 . . 懶得溫書 . . 失敗 . .
名都懶得打 . . 失敗中失敗 . . 呼‥

[[i] 本帖最後由 R!riKy 於 2007-3-25 05:14 PM 編輯 [/i]]

2007-3-25 04:43 PM em.fling`
[size=2][color=Teal]美化喑.V. 但系合返呢個風格!=) 名都懶加比人偷-33-"[/color][/size]

2007-3-25 04:43 PM 灰;
美化得唔錯.再光d更好
後面的影唔太襯.

2007-3-25 04:49 PM 冷面笑像
美化很好..
可以不加影子
整體好

2007-3-25 07:30 PM RAIKE
美化都不錯 :)
影唔要更好

2007-3-25 07:59 PM manki..
美化得ok ya, 比我仲會加多少少咀色rim,
影好要了, 不加框其實會否好點...ha

2007-3-25 08:18 PM RIRIKY
[quote]原帖由 [i]牙琪''[/i] 於 2007-3-25 07:59 PM 發表
美化得ok ya, 比我仲會加多少少咀色rim,
影好要了, 不加框其實會否好點...ha [/quote]

T h x 唷!
其實個 hD真系超草率 . .
乜都懶得加懶得乜乜乜甘 . . OmG  0 _ 0
就甘美化左 ,  + 多個死人影 + 多個死人框 . .
〔影好要了}??  ??姐系 . . . 好`屎雕拔`呀我 . .
吾加框試過了 . . 又好似空得濟 . .
所以都系加左個死人框 . . 呵呵!> W <
最後都 T h x  KI 仔來留個死人言吧 . .
死人死人死人死人 . . 啋 !大吉利是羅 . .

2007-3-25 08:26 PM manki..
好多死人,哈哈
沒有,我打錯字而己,只是說不加影好了,,haa,,&&
add oil.

2007-3-25 08:32 PM iamBONNIE
icon 美化幾好 =]
唔要影更佳

2007-3-25 10:39 PM 牙帽''
MAKI好得意LEI個樣. ..XD.
美化不錯. ..幾MATCH圖. ..唔要影更佳. . .
SUPPORT

頁: [1]
查看完整版本: uT