2007-3-18 01:50 PM iamBONNIE
thankyou

<3

溫書溫書溫書溫書溫書溫書溫書溫書溫書溫書

2007-3-18 03:18 PM RAIKE
tegomass 色冇咁藍或者更好
整體不錯

涼介的美化很好
大貴的 面冇咁青更好 :)

2007-3-18 04:52 PM 蒙妮卡x]`
1 - MIX 得好好,, 色好正 =]
2 - 美化幾好 ; ] 中間果個色最自然
3 - 有少少青,, 個名印好正 xd 我個招牌表情 -V-

sup ; ]

2007-3-18 06:30 PM iamBONNIE
[quote]原帖由 [i]raikeee[/i] 於 2007-3-18 03:18 PM 發表
tegomass 色冇咁藍或者更好
整體不錯

涼介的美化很好
大貴的 面冇咁青更好 :) [/quote]

整果陣唔覺得藍 haha-_-
謝謝

[quote]原帖由 [i]bruijn[/i] 於 2007-3-18 04:52 PM 發表
1 - MIX 得好好,, 色好正 =]
2 - 美化幾好 ; ] 中間果個色最自然
3 - 有少少青,, 個名印好正 xd 我個招牌表情 -V-

sup ; ] [/quote]

謝謝
名印個樣我自創架=v=
好得意

2007-3-18 07:01 PM hirochan
美化很正...TEGI,MASU的美化很柔...MIX ALSO GOOD...

其實想問問樓主點可以整到個效果咁柔...(唔答都NEVER MIND..純粹問問...)

YAMADA的很可愛呢...美化有D幻...3RD的塊面青咗D...

2007-3-18 09:33 PM AR琪
1.睇落光左少少 feel很好
2.美化很好
3.青左少少 : ]

2007-3-19 02:43 PM bobbycute
tegomass ban,,
mix得,
右邊那人紅左d
左邊那人光左d

美化1,,
只是最右柔光(定疊加?)厲害左d,,

Others are gd,,

Sup*,,=]

2007-3-19 05:30 PM TWING
第1個美化色怪怪地咁 ...  但mix圖同字都不錯 ...

美化1既不錯呀

美化2很好呀 ...

sup

頁: [1]
查看完整版本: thankyou