I-See 論壇 » 頭像評評站 » 絶対あきらめない!

2007-3-17 03:00 PM 牙盈''
絶対あきらめない!

大家都絕對不要放棄呀!

hello everybody ~
因為不常開 ..   所以有好多野啦 .....

最高的玉木兄!
太迷人 ..
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

好耐沒整頭囉 ..   發現自己根本唔係整緊頭
大愛的好似唔用 effect 仲好

大家 ..   請問可以怎樣改善美化 -v-

還有 nacci 的 banner

嘔心的 bg ban ...  Orz
我唔識整唔識整呀 ............
雖然醜還是 post 了 ....   所以請大家要多俾意見先得啦 XDDD

大家再見 ~

2007-3-17 03:06 PM 蒙妮卡x]`
HD 2 個都不錯 ; ]
美化  都好好 XD
NACCI BAN 我覺得美化 有 D 黑
BAN BG 好靚 =]

SUP

2007-3-17 03:11 PM RAIKE
玉木的 . excellent xp

大愛的 面豬好光 xp 原圖問題吧
冇effect 應該更好 :)

nacci 美化不錯
之後的 . 紅左 d . 男仔唔岩咁紅的膚色 xp

nacci banner . 人色灰灰地
吉 . 美化唔係好mh 底

次次都post 咁多 xp

=)

2007-3-17 03:19 PM bobbycute
美化是不錯的,
好滑*V*,
但可以光返少少

大愛hd好靚,
用左effect都唔係差

nacci ban偏藍左少少,,

玉木兄hd&icon美化&feel都得,
但可去一去斑,,

SUp u*,,=]

2007-3-17 04:20 PM manki..
,玉木的不錯...hd 喔.. 不是icon,,icon 好似怪怪甘..吾知點講,xD

美化個度 比我我可以仲會白d..但白d 我又中意偏少少blue r.. x黃甘=.=
'
  nacci 的很好,,但美化好似黑暗左..同d 血色無乜甘...

2007-3-17 04:47 PM hirochan
HD 很好..但MAYBE美化可以光返D...

AI的...整體都很美..但我覺得可以高模少少..///

美化很好MA..冇咁黃仲磨咗皮咁....

NACCI既美化黑得滯...變得怪咗..但字型十分可愛....

BG BAN不錯呀~!!!

2007-3-17 06:21 PM WATERRR
玉本的兩hd feel不錯,美化幾好
兩圖的美化有些暗,可再白d的
nacci的美化有d暗,白d會好d
bg ban美化唔係甘好,bg同字唔錯,┼卜

2007-3-17 08:09 PM Kathy..
BAN同HD都不錯呢
ABE BAN同吉吉的美化灰左D
同埋BG唔太襯
SUP~

2007-3-17 09:50 PM AR琪
美化同hd都很好
nacci的灰左少少
最後的放善d會好d : ]

2007-3-17 10:21 PM PUI.
玉木的很好.
美化好白好滑
nacci ban 的美化白左dd
bg ban 個人擺上d更好
sup

頁: [1]
查看完整版本: 絶対あきらめない!