I-See 論壇 » 頭像評評站 » Saturday 的一個 熱氣沙灘跟我渡過

2007-3-10 10:05 AM RAIKE
Saturday 的一個 熱氣沙灘跟我渡過

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

『抄』風格 :)

[box=#FFFFFF]Everyday

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Everyday

Monday 和激進的你 馬路邊睇戲   模仿某司機
來回橫越飛車過程   你像細路過關打機   
Tuesday 和膽細的你 似悶蛋的你   談天蠍心理
全程呆滯 只懂皺眉 對著你便已經激死
Wednesday 只得我 讓我休息家裡渡過  
誰在鐵路等我 七天快過 仍恐怕揀錯
Thursday 和揮霍的你 計劃飛歐美 還包架專機
懷疑存在基本距離 最後退下我不睬你
Friday 尋找某一個 借助抄功課 誰總太囉唆
常常提示 不准我傻 教導我像老師一個
Saturday 的一個 熱氣沙灘跟我渡過
隨便踢著拖餐廳坐坐 陽光貼緊我
Sunday 決擇猶疑   人總懶惰去表示
愛也拒絕同時    無謂繼續逼我    午睡更加得意

想你   驚你   親你        揀你   寵你   懂你  
Add 你    激你   飛你      Everyday    憎你   揻你   呵你
[/box]

2007-3-10 11:28 AM bobbycute
feel好正*V*
桃紅色個個原來有個影!
頭四個ban一齊擺有一個色彩強烈對比的感覺*V*

簡單就是美

2007-3-10 11:39 AM cat.
美化好鮮色 :] 好正
最鐘意第3個BANNER
SUPPORT

2007-3-10 12:00 PM AR琪
美化很好 好好feel
很喜歡第1個 support : ]

2007-3-10 12:24 PM hirochan
1的動模效果好正...

2的底都MATCH..但唔知點解好似有D怪...

3的很正,,,MIX同美化都好好...4的也很美....

5的FEEL好正~!!!相中人很可愛呢///6的MAYBE唔ADD白框會更美~!!

2007-3-10 03:05 PM iamBONNIE
很美很美
jje 的是一 set @@
動感系列很不錯

高木兄的美化很好
截圖的美化真心覺得很難

2007-3-10 03:27 PM Kathy..
美化既色很好
桃紅色果個好靚~
support

2007-3-10 05:20 PM 蒙妮卡x]`
頭 4 個 色很 sharp : ) 不過我都係覺得第 2 個 有 d 空 -0-
第 5 美化很好 =] 感覺可以更舞台 xd
第 6 個好正 : ] 我很喜歡

歌詞是什麼歌的 -3- ?!
sup : ]

2007-3-10 05:29 PM RAIKE
謝 :)

[quote]原帖由 [i]bbbonnie[/i] 於 2007-3-10 03:05 PM 發表
很美很美
jje 的是一 set @@
動感系列很不錯

高木兄的美化很好
截圖的美化真心覺得很難 [/quote]
截圖很有挑戰性^0^

[quote]原帖由 [i]bruijn[/i] 於 2007-3-10 05:20 PM 發表
頭 4 個 色很 sharp : ) 不過我都係覺得第 2 個 有 d 空 -0-
第 5 美化很好 =] 感覺可以更舞台 xd
第 6 個好正 : ] 我很喜歡

歌詞是什麼歌的 -3- ?!
sup : ] [/quote]
首歌咪叫 everyday lor

2007-3-10 08:37 PM ttsee
[color=#090000]強強強強強 全部都好強

第一個字下面條bar唔加比較好
粉紅的唔加影好d 加左色好怪
黃色的 眼左近既位有藍
藍色跟黑色好好 最後的一級棒[/color]

2007-3-10 09:30 PM PUI.
色好令.美化都係
全部feel很好
第二個影唔要好d
support

2007-3-10 09:42 PM manki..
小R的手法真的越泥越簡單嘛-V-"
我中意..

粉虹的還真搶R!!..=V="
每個風也很簡,很好.
但粉工的美色相對地比較不好..@@

2007-3-11 01:46 PM TWING
正正正

美化正 ... 色正 .... mix 又 正

頁: [1]