I-See 論壇 » 頭像評評站 » 美化美到我 -,-

2007-3-9 08:47 PM RAIKE
美化美到我 -,-

[box=#FFFFFF]私のBLOG

歡喜網上尋覓  講我最近遊歷
新幹線憶記   一一寫進手記
沉溺這告白營地  不會再自卑
留連日記  留言我逛於涉谷悲與喜

Set me free  字落帶點感慨
時常上載  我心裡色彩

#常守候在螢幕裡  公開我的心窩
從空空版身一個  填滿每頁有關你最多
和誰聊天亦未能動搖著我  一片一片愛戀花火
好天轉播  陰天都播
經這網站時  記低你一秒行過
當心意愈迴避  心牽掛愈難避

翻看我手記  一幅幅對手戲
誰觀賞也沒防備  因我有動機
祈求日記  成為我發表心聲通訊機

Set me free 未懼半天失散
還是習慣  這一處空間

Repeat #
誰守候在螢幕裡  想觀察我心窩
回覆多少都不錯  誰也發現我心裡更多
猶如長篇浪漫連續肥皂戲  一次一次網中穿梭
幾番轉播  多少走過
當我倦時  覆我一句經已來過

[/box]

失敗了一次
再嘗試 ... 靈機一觸 . 用了一個平常很難用得好的工具美

太感動
加了名字 . 因為有緣這會變 bid 品

[[i] 本帖最後由 raikeee 於 2007-3-9 09:59 PM 編輯 [/i]]

2007-3-9 08:54 PM hirochan
人的美化很好..白咗又color咗,,,

但個背景深咗..搞到有d怪..maybe 背景既飽和度可以較返低d...

2007-3-9 09:02 PM 牙帽''
的確唔易美化. ...好似美黎美去都紅. ..= = . ..
好煩. ..xd. ..
你的banner. ..背景深色一點點呢. ..
但我知其實. ..好難= = 唔係整到噤= = . ..個圖本身問題. ..xd
support

2007-3-9 10:30 PM 蒙妮卡x]`
面色美得好靚: ]
比較喜歡 第 1 個,, 頭髮 有點紫很型 XD

樓上的也是自己美的嗎 ?O?
也好強 XD 色很自然

SUP =]

2007-3-9 10:36 PM iamBONNIE
第一個頭髮都變左紫色 @@
第二個好d
美化好靚 . 面色很好 ^0^

2007-3-10 08:54 AM herher``
wooo .. 張圖藍到乜咁 =0=
最尾個張好d ..
我反而鐘2背景深d .. xd
+番框 ..
support :]

2007-3-10 10:34 AM ttsee
[color=#000000]第二個好d 字型麻麻 channel mixer好難用-_-[/color]

2007-3-10 10:58 AM cat.
no.2好點, 頭髮比較自然~
美化很好呢 *O* SUPPORT

2007-3-10 11:24 AM AR琪
2比較好 色自然d
背景色都幾靚 support : ]

頁: [1]
查看完整版本: 美化美到我 -,-