I-See 論壇 » 頭像評評站 » ... 人 生,

2007-3-6 12:51 AM manki..
... 人 生,

是 失 落 還 是 失 意...?
好 一 個 社 會 人 士..:em35:

心凌的 icon , 越泥越無機了..
請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結請切換完整版來瀏覽圖片和連結

幫弄的toda,,=.=嘔作..
吾知自己整緊咩..
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-3-6 03:41 PM PinKi
all icon 都好有feel... 色幾好
toda 的..第1 個 銳得多左d..字麻麻
ban 幾令..美化5錯...有番d 血色仲好
比較鍾意第2 個..
整體都幾好..support

2007-3-6 04:39 PM RAIKE
BAN 很捧 . 淡淡的 feel
hd 光返小小更好
icon 第一個唔較暗佢應該更好
其他都好 :)

2007-3-6 07:58 PM TWING
icon好正

hd既美化滑d更好...

ban...好靚呀....feel很好呀

2007-3-6 09:25 PM AR琪
icon靚 1暗得泥好靚

2美化滑d會更好

ban好美化呀  很喜歡 謝謝 = ]

2007-3-6 10:15 PM iamBONNIE
icon 很美
hd . 滑一點更好
ban 好靚 . 左面 . 很美 ^0^
feel 很好

2007-3-7 09:42 AM 莊子
WA-* 果HD整好好好=]
不過我覺得柔D好;
而家好似好暗禁` SUP!

2007-3-7 09:06 PM VanessaXTabo
c y n d i   i c o n s 很 美 ,,特 別 係 2 同 4

第 3 個 有 點 藍 藍 地 的 f e e l 哦!

t o d a   b a n 下 面 那 個 較 好 ,,

有 一 種 好 特 別 ,,( 但 我 又 不 懂 形 容 出 來 ) 的 顏 色 ,,幾 靚 !!

2007-3-7 10:41 PM 牙儀''
娘子加油呀!! 我不知可以說什麼 .
十幾歲就要踏足社會 . 真的談何容易!?
唉 .

ICON有點簡 .
我最中2個 HD!
BAN DS 很好 . FELL暗D會好D .

頁: [1]
查看完整版本: ... 人 生,