I-See 論壇 » 頭像評評站 » sa sayumi reina icon

2007-3-5 05:12 PM KILOVEMIYABI
sa sayumi reina icon

評評吧 =) 基本上在 isee 沒朋 ;)
誰跟我交個朋友 謝謝 !

自己的 ( sa & sayu ) 哪個較好 ?
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

送kayee的 ( reina & sayu )
kayee自己 cut 呀 ,,

2007-3-5 05:28 PM Kathy..
我做XD
SA的第2個較好~第3個暗左D
其他都不錯
加下的REINA好似被D野遮得多左D
SUP~

2007-3-5 06:00 PM Ying
reina 個張好令呀 ~下次再加油

2007-3-5 06:07 PM WATERRR
我做的說,好像左別的壇見過妳的說
SA ICON二和四的較好,其他的不錯
SAYU的第二個較好,第一個暗左D
REINA ICON FEEL不錯,┼卜

2007-3-6 12:01 PM KAKAYEE:]
哇哇哇 ,, 太棒了喔 ..
感謝yau的reina icon .. 愛爆了喔 .. 哈哈
yau弄圖一個字 .. 棒 !!!!!

2007-3-6 03:36 PM PinKi
我同你做fd 呀 : )

sa 第 2 個幾令...sayu 第2 個都幾好
下面的...第1行既sayu 幾令..
整體都5錯..support
..

2007-3-6 04:07 PM KILOVEMIYABI
to all baby ;) 咁多人同我做fd ,,
真好 .. 那請多多指教 ^v^
我叫 游 謝謝評語 !

2007-3-6 07:09 PM Kate;)
游 :)
我 係 琦 baby XDD

XP 好 特 別 呢 ..
reina icon 整 走 D TT 會 比 較 好 呢 ..
sup yau :D
遲 D 送 野 比 你 先 哈 ~

2007-3-7 09:45 AM 莊子
SAYU 第2個最令吧`
D 色比較好;
其他都好似好憬

頁: [1]
查看完整版本: sa sayumi reina icon