I-See 論壇 » 頭像評評站 » S e l l *

2007-3-5 01:20 AM wei.
S e l l *

**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 蠢__:] 於 2007-3-5 05:55 PM 編輯 [/i]]

2007-3-5 06:13 PM WATERRR
這排的天氣一時很熱一時很冷= =
妳幾時病左的呀?妳今天一起醒就病了呀?

講回正題:
1.美化好正,字唔錯,FEEL很正,BG好令
2.BG好令,字型唔錯
3.美化好正,BG令,框唔錯,┼卜

2007-3-5 06:56 PM wei.
[quote]原帖由 [i]天空之星[/i] 於 2007-3-5 06:13 PM 發表
這排的天氣一時很熱一時很冷= =
妳幾時病左的呀?妳今天一起醒就病了呀?

講回正題:
1.美化好正,字唔錯,FEEL很正,BG好令
2.BG好令,字型唔錯
3.美化好正,BG令,框唔錯,┼卜 [/quote]
星期日已經病緊架啦="=
起身個時有 DD 發燒 不過過左一陣就無野啦^V^!

2007-3-5 08:36 PM F!esTa:P
第一張
bg好令~不過唔match

第2幅~bg令~不過可以add多d野

第3~bg may~may化may~sup*

2007-3-5 08:41 PM RAIKE
小心身體
-----------------
1 溶底好似怪怪地
2 & 3 都很好
3 的光 {?} 很好 :)
整體很好

2007-3-5 08:43 PM AR琪
1.BG,美化,都好靚,FEEL幾好.
2.底同字都好靚,細字唔係咁好.
3.MIX得很好,玩靚 .

SUPPORT: ]

2007-3-6 06:13 PM RIRIKY
美化都很好 . . m i x 也超讚 . .
字 b a n 底好美 . . 旦我覺得空了點 . . S u p !

2007-3-7 07:47 PM TWING
e排好多人病.....我剛病癒好了-0-

第1個我覺bh或TT深色d更好

字ban bg很好....d紋都好好

尾既....feel正...框都正

2007-3-12 06:05 PM miss.stephy
字不太好...整體設計都很好,,
如果改一改字型一定會很美!

頁: [1]
查看完整版本: S e l l *