I-See 論壇 » 頭像評評站 » 評 ! lm.c als0`

2007-3-3 05:38 PM :Kaikoey:
評 ! lm.c als0`

xg ban今次真的超級喜歡喔 ! =_= ... 我刀唔知點解 xd
icon是別壇申 *\/* !

請切換完整版來瀏覽圖片和連結  請切換完整版來瀏覽圖片和連結  請切換完整版來瀏覽圖片和連結  請切換完整版來瀏覽圖片和連結  請切換完整版來瀏覽圖片和連結  請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-3-3 05:40 PM RAIKE
ban 先 .
遮眼的物體大點更好 .
右圖遮眼物體 擺返左小小更好
幾特別 . 糕的弄法變了

icon 第 2 個色可以做得更好

:)

2007-3-3 05:47 PM :Kaikoey:
[quote]原帖由 [i]raikeee[/i] 於 2007-3-3 05:40 PM 發表
ban 先 .
遮眼的物體大點更好 .
右圖遮眼物體 擺返左小小更好
幾特別 . 糕的弄法變了

icon 第 2 個色可以做得更好

:) [/quote]

=_= .. 我今天就是整極刀整唔番以前咁 ..
好慘 =v= ... 弄法變了我也不知是好還是壞 .. 嘿

2007-3-3 06:04 PM 蒙妮卡x]`
ICON 色好靚 =] 第 4 個 果撻藍色不太襯
XG BAN 超正 *V* 個 DES 超型 xd !
但 XANGA 網址 字型不太 MATCH =]

suppp.

2007-3-3 06:11 PM 婷..
[color=#090000][u]ICON是不錯的*
而XG BAN超令的''
但只是字體不太好而已*]]]]][/u][/color]

2007-3-3 06:25 PM Demon.
ic0n好`n04那達綠藍,,不要好`
xg ban好正,,但aiji那黑色蓋眼大點好`

2007-3-3 10:06 PM iamBONNIE
icon 美化很好 ^0^
xg ban . bg 好正好襯圖
des 很好 ^-^ sup ~

2007-3-4 10:49 AM wei.
ICON 美化不錯 !
係第一張美化得無咁好

XG BAN DES 唔錯呀

2007-3-4 12:25 PM AR琪
icon :: feel幾好 sayu的暗左d
xanga ban :: feel同des都好特別呢
好靚 : ]

2007-3-4 03:44 PM 牙帽''
好攪笑. .冇左EYES. ..
ICON整得幾好BO都. ..
我唔識整. ..KOEY教我. ..=V="

頁: [1]
查看完整版本: 評 ! lm.c als0`